torsdag 14. juni 2012

FUNKSJONELL BOLLE

 Her om dagen tok jeg en god runde i noen lokale bruktbutikker. Det begynner å bli en del av dem her i området og det er jo til stor fordel for en som plutselig får ånden over seg og bare må dra på skattejakt. Egentlig er vi på utkikk etter et par gamle senger til stabburet, men jeg var jo litt åpen for å finne noe annet også ;0) Og da dukket denne keramikkbollen opp. Så gøy! Jeg liker jo så godt slike boller og dessuten er de så utrolig bruksvennlige. Jeg baker i dem, har salat i dem, de passer til chips/popcorn og de er supre til å oppbevare grønnsaker i. Og det siste fikk bli denne hvite og blå bollens funksjon. Den står rett ved komfyren med deilige mandelpoteter i. Lett tilgjengelig når middagen skal lages og så dekorativ i all sin enkelhet.

(Fikk kjøpt et par artige ting til. Blandt annet et fint speil! Må bare få hengt det opp først, så skal jeg vise dere ;O)

9 kommentarer:

 1. Spennende å gå på skattejakt i bruktbutikker :)
  Selv er jeg på jakt etter deler til et servise om dagen, men det ser ut til å være vanskelig å finne.
  Veldig fin bolle du har fått tak i :) Sommerlig ♥

  Fin torsdag ønskes til deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Du får tråle det som er i sommer og høst. Det kan jo fort dukke opp det du ønsker deg!!

   Slett
 2. Hei!
  Heldig du er som har sånne butikker rundt deg til å gå på skatte-jakt i:)
  Bollen var kjempe fin, særlig med den blå kanten rundt!
  Fortsatt god dag

  Klem Merete

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er litt glad for det altså. For jeg liker jo å få gjort ting med det samme. Impulsivt. Når jeg har lyst. Og da er det digg med slike tilgjengelige butikker!

   Slett
 3. "Hva slags funn kan vi lese om på Livs Lyst en av neste dagene da?" hvisket jeg til Line da vi møtte deg her om dagen. Spennende skjønner du!
  Veldig søt bolle! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Møtte dere meg her om dagen? Fortell fortell. Burde jeg husket det... æh... husker ikke... Var det på Skrot Tor eller Fretex?

   Vittig!

   Slett
  2. Den nye butikken til Skrot-Tor :)

   Slett
 4. Å, den bollen var fin! Akkurat en slik jeg kunne kommet hjem med fra bruktbutikken! Og ja, de er så utrolig anvendelige, bruker nesten bare gamle boller og serveringsskåler, jeg.
  Lykke til med sengejakten, vi jakter vi også, men siden vi har forskjellige "jaktmarker" går det jo fint ;o)

  klem Mona

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi hadde sikkert stått og dratt i samme ting, Mona - om vi jaktet på samme marked. Haha. Ja, jeg syns jeg ser. Vi liker jo de samme tingene...

   Mailer deg forresten!

   Slett