tirsdag 19. juni 2012

IKKE TID TIL GO`STOL

Jeg koser meg i en gammel fluktstol kjøpt på loppis. Pute fra H&C. Blondekjole fra VeroModa. Tekopp kjøpt brukt.
 I dag våknet jeg opp til strålende vær her! Det er jo nesten ikke til å tro det. Måkeskrik (eller, de skriker uansett vær. Hmf... Bakdelen ved å bo ved vannet...) Knallblå himmel og kanskje litt varmt og godt utover dagen? Kanskje litt frokost i hagen til og med? Desverre får jeg ikke mye tid til å bare sitte og kose meg i en go`stol i dag gitt. Sommer er høysesong for en frilans-journalist med fokus på interiørreportasjer. For hvem vil vel ikke drømme seg bort i deilige, fargerike, sommerslige og inspirerende hjem? I dag står derfor både skriving, rigging og planlegging til to hjem jeg skal besøke denne uken. Det er full fart og go`stolen får heller vente. Men det kan nok hende jeg lurer meg ut i pausene. Klesvasken må jo ut og solblekes i dag og lunch bør man jo ha, så får jeg heller nyte hver solstråle jeg får på meg da. Og så får jeg glede meg til litt senere i sommer. Når dagene skal tilbringes på gården og jeg kan ta helt fri fra jobb. Hvis jeg klarer... Å være på gården kan fort gi meg nye idèer til reportasjer og kamera er nok ikke så langt unna. Men da skal i alle fall kosen prioriteres. Og jobbingen med gården da. Vi skal prøve å kombinere de to tingene så godt vi kan. Kos og arbeid. Det kan bli fint det!

19 kommentarer:

 1. Å, det så deilig ut, det... :)
  Så fin kjole! Nå må jeg innom vero moda og titte... bare magen forsvinner først!

  SvarSlett
  Svar
  1. Du må ta turen inn på VM uansett da, men denne kjolen er gammel... Men den er veldig fin. Helt fotsid blondekjole. Akkurat passe søt, for jeg orker å gå med den. Jeg føler meg aldri komfortabel i alt for mye ryshjer og blonder. Desverre... det finnes jo så mye fint. Men denne kjolen er altså akkurat passe (for meg) ;O)

   Slett
 2. Wonderful atmosphere!!!

  SvarSlett
 3. Endelig blå himmel her jeg bor også. Det er deilig, men dessverre nordavind, og isende kaldt. Håper det blir bedre når sola får litt bedre tak.
  Vi venter på at Kongeskipet skal komme forbi. Da må vi vel ta på oss boblejakka og gå ut på verandaen og vinke. Godt å ha panorama-utsikt over Sandebukta.
  Lykke til med jobbingen i dag, og nyt de stundene du kan gå ut innimellom. Snart får du ferie og kan kose deg på den flotte gården deres.

  SvarSlett
  Svar
  1. Oioi! Kongeskip med konge i?! Så gøy da. Ikke hver dag regner jeg med, selv på dine kanter. Hihi. Kongen har i alle fall ikke seilt forbi våre vinduer så vidt jeg vet. Men kanskje han tar seg en tur på Telemarkskanalen nå etter at Nrk har filmet? Hhiii. Det syns jeg han absolutt skulle!

   Kos dere, det er jo tross alt soooool! ;O)

   Slett
  2. Jada, kongen og dronninga var ombord. Så de ikke noe, da.Ha,ha. Men det var gøy å se Kongeskipet. Solen skinte, himmelen var blå og masse småbåter fulgte ved siden og bak. Det var et flott syn. Og det stemmer, det er ikke hverdagskost med så celebert besøk, selv ikke i Sandebukta. Ha,ha.
   Kan nok hende de kommer til et sted nær deg og. De skal visst på en slags fylke for fylke-turne.
   Været i dag ble jo forresten nydelig etterhvert. Endelig!

   Slett
 4. Ha en flott dag og nyt solstrålende innimellom, når du kan!!! Stor klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 5. Kos deg med sola, er oppe er det bare regn og regn og regn og overskya.. Sola må en springe etter om ho skulle finne et smutthull.
  Så du får nyte sola så mye du kan ;D

  SvarSlett
  Svar
  1. Hosh ja. Det er ikke noe moro altså.... I dag er første dagen med blå himmel og (litt) varme her og det må rett og slett nytes. Det går ikke an å la være...

   Ha en fin dag uansett da Linn Tove. Og sola den kommer jo den!

   Slett
 6. Men måkeskrik er jo så sjamerende og hører til kystlivet!!! Det må du lytte på til en ny måte slik at du kan oppleve gleden og sjarmen med det...
  Ha en strålende dag videre, og gleder meg til å lese repotasjene dine..

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi - skal overbringe den til Thomas også ;O)

   Slett
 7. Hørtes veldig deilig ut å slappe av der :)
  Men kjenner til det at det blir lite av det.. :)

  Skal legge ut bilder av hengekøya vår senere i dag, dessverre alt for tiden tid jeg får i den også, både pga dårlig vær, men har jo også sjelden tid til å legge seg ned..

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det blir litt lite tid til sånn avslapping. Faktisk lengter jeg litt etter det nå. I alle fall sitte ned littegrann og ikke gjøre noen ting annet enn å nyte. Jeg vil prøve på det når vi skal til gården vår etterhvert. Der er det jo tusen ting å gjøre, men det hadde vært nydelig å bare sitte og se på utsikten!

   Jeg vil se på hengekøya di. Stikker inn nå ;O)

   Slett
 8. Jeg gleder meg til nye interiør-reportasjer! Du er så flink! I morgen kan du lese om hvordan det gikk da jeg skulle henge opp hengekøyene:-). Håper du får tid til å slappe litt av da.
  Ha en fin tirsdagskveld og nyt sommeren.
  Klem:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Mere hengekøyer altså? Jeg stikker inn og ser ;O)

   Takk for at du sier at du liker reportasjene. Det er supert å få tilbakemelding om. Tusen takk!

   Slett
 9. Hei!
  Dette så aldeles herlig ut:) kjempe koselig med herlig loppis stol, de er jo så fine:)
  Høres ut som et godt sted å være:)
  Ha en god kveld

  Klem Merete

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, disse loppisstolene er jo skjønne da. Bare litt vanskelig å få satt opp... hihi. Skulle gjerne hatt et par slike faktisk. Kunne passet fint på gården!

   Slett