fredag 6. juli 2012

DER DU MINST ANER DET

 Det er herlig vet du, 
å oppdage sjarmerende steder der du minst aner å finne dem!

En slik opplevelse hadde jeg denne uken. Min gode venninne og jeg skulle utforske et nytt møtested midt mellom sørlandet og østlandet. På mer landelige strekninger. Jeg befinner meg jo mye litt lenger opp i landet om dagen. Vest i Telemark - på vår lille gård :O) Jeg digger jo landeveiene, så det passer meg utmerket å kjøre et strekk på dem istedet for på motorveiene. Men ville vi finne en koselig kafè å sette oss ned på i Åmli? Det visste vi ingenting om. Men etter en liten stund der i den vesle bygda som badet i solskinn den dagen (!) fant vi et like skinnende bygg. Den store gulmalte og gamle Apotekergården som viste seg å inneholde både en koselig interiørbutikk og sist, men ikke minst en sjarmerende kafè!! Jippi!


 Her fikk vi servert deilig hjemmelaget tomatsuppe i koselig Green Gate skåler i alle farger og mønstre og kunne sette oss ned i ursjarmerende møbler. Jeg digger disse gamle spisestuene med sofa og stoler rundt et rundt bord! Nei, her var det jammen koselig og jentepraten gikk lett i det hyggelige omgivelsene.

Det er en litt artig opplevelse å "leve livet mitt" ut fra gården. Stå opp der, ordne seg og dra ut herfra på vanlige Liv-sysler. Jeg føler jeg øver meg på å bo her. Og det går fint. Veldig fint!!

10 kommentarer:

 1. Har vært der utrolig koselig.

  i helgen var jeg på nutheim i flatdal (Seljord).Nydelig mat i koselige gamle omgivelser...Noe for deg:)anbefaler det på det varmeste.God stemning og en nydelig utsikt.

  Nyt helgen!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Å så koselig! Jeg har vært på Nutheim tidligere. På et julebord en gang faktsik. Det var superkoselig! Har veldig lyst å dra dit igjen!!

   Slett
 2. For en koselig plass !
  Det må jeg huske på å besøke en gang !
  Den suppen ser god ut, åååå nå ble jeg sulten !
  god helg !

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja virkelig koselig altså! Jeg anbefaler både suppen og kafeen ;O)

   Slett
 3. Her har jeg hatt lyst å dra så lenge, og nå ble jeg ihvertfall sikker på at jeg må få det til snart; det så bare superkoselig ut! Ikke så langt heller fra oss, så det må jo la seg gjøre i løpet av sommeren. Takk for inspirerende innlegg, igjen ;o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det må du gjøre!! Det var superkoselig der.

   Slett
 4. Hei!
  Så utrolig koselig plass:) og den suppe så bare herlig ut:) tenk at vi har sånne flotte steder i Norge!
  Ha en strålende helg

  Klem Merete

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg digger det. Jeg vil ha mange sånne små og skjønne steder.

   Slett
 5. Skulle du kome til mine heimtrakter må du ta turen innom min arbeidsplass:) Eg arbeider nemlig på ein slik kafè i eit gammalt hus frå 1800-talet.Mykje av interiøret er tidsriktig og all mat er laga frå botnen av. Der kokar vi til og med kaffien på kjel:) Og der går det i dørene når eg veit at eg er der heilt åleine....Skummelt....

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy å jobbe på et slikt koselig sted. Jeg kommer GJERNE innom om jeg er forbi!!

   Slett