mandag 30. juli 2012

PÅ VEIEN IGJEN

 Vi har vært på veien igjen
- vi kan jo ikke bare "sitte" på gården når det er ferie. På søndag hoppet vi i bilen og kjørte over til Rjukan. Vi skulle på Marispelet. (Anbefales varmt og hjertelig forresten!) Så mye vakker musikk, herlige drakter og flott skuespill. Morsomt var det også. Og så var det ei jente som sang så fint der. Hadde lyst å gå bort å si det til henne etterpå, men så henne ikke da vi skulle dra. Når jeg kom hjem så jeg jo at det var selveste Linnea Dale som hadde sunget så vakkert for oss hele kvelden. Hihi. Hadde ikke fått med meg det jeg... 

På veien hjem den sommerkvelden, mette av gode inntrykk og fint vær, tok vi livet med ro på landeveien. Akkurat slik Thomas og jeg liker det. Med hvert vårt kamera på magen (som ekte turister) kjørte vi og stoppet vi. Kjørte vi og stoppet vi. Og slikt blir det både fine bilder og gode minner av. 

Det er èn bygd jeg lenge har hatt lyst å se og tror du ikke vi havnet der i går! Så herlig. I kveldssola var den vakrere enn jeg hadde forestilt meg. Bygda heter Bondal og jeg tar dere med dit i morgen ;O)

Vi syns vi fikk en hel liten ferie vi, denne dagen.

13 kommentarer:

 1. Du for et nydelig lappeteppe lenger ned her...nygjerdet var skikkelig tøft...vil ha sånn!!!
  Ja, er det ikke deilig med ferie, god tid, lese gode bøker, "sulle" rundt og ikke gjøre noe...dog kunne det ha vært litt mere sol en "sommarsdag"!

  Det verste med ferie er når man oppdager at det bare er 2,5 uker igjen av den...huff, jeg elsker ferie.
  Kos dokker.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var akkurat det.... Denne jobben min er jo litt rar og grei sånn, jobb og ferie glir over i hverandre. Og det er er fint på mange måter. Trenger i alle fall ikke å grue meg til at ferien er over i forhold til akkurat denne jobben. Men jeg har litt andre prosjekter på gang til høsten og de kan jeg grue meg litt mer til. Hihi. Men vi kommer inn i det og så er det ikke noe problem likevel. Men akkurat overgangen kan være litt hard ja....

   Lykke til da, Kristin. Men ikke glem å kos deg glugg i hel så lenge det varer!!!!

   Slett
 2. Ååå så moro at dere fikk vært der å sett!! :-) Også så stas at dere likte det :-) Vi er jo VELDIG stolte av spelet her i Tinn. Maange lokale krefter i sving både på og utenfor scena. :-) Så tusen takk :-)
  Ja da så du jenta mi :-) hehehe og hun gleder seg allerede til neste års spel :-)

  Må dere ha en strålende dag!
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var helt supert! Vi koste oss så. Så utrolig flinke og alle de herlige draktene. Vi satt bare og måpte vi og måtte jobbe litt for å holde tårene tilbake et par steder der....

   Slett
 3. Ja, sant det går an å ta småferiar i nærområdet!? Iallefall er det slik her i Sogn og Fjordane. Sjølv om eg har farta bra rundt, har eg mykje igjen på to-do lista mi ;-). Det som er så bra er jo nettopp at ein kan ta dagsturar, slik at ein kan jobbe litt med andre prosjekt innimellom :-). I dag er det sol her vest. Hurra!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg elsker å feriere i nærområdet. Jeg vil vite "alt" om Telemark! Hehe

   Slett
 4. Høres ut som dere har hatt en herlig dag med masse gode opplevelser:) og det er så kos å høre at man ikke trenger å dra langt for å få følelsen av ferie:)
  Gleder meg til bildene i morgen:)

  Klem Merete

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi koser oss så på slike turer. Det trenger hverken å koste mye eller ha så stor underholdningsverdi. Vi koser oss uansett. Så lenge vi bare er oss to, er det helt perfekt! ;O)

   Slett
 5. Var selv på marispelet i forfjor. Det var så fantastiske omgivelser og nydelig stemning, kan anbefales ikke sant? Vi fikk tid til å gå sabotør-ruten også. Og så var vi på et serveringssted på en seter ved enden av gaustadtoppen.Vi kjørte opp forbi vemork. Husker ikke navnet i farten, men det var helt i din stil med kalver som beitet rundt oss mens vi fortærte rømmegrøt;)Der tenker jeg du hadde fått tatt noen supre bilder med kameraet ditt...

  SvarSlett
  Svar
  1. Det kan virkelig anbefales! Og det har jeg gjort her på Livs Lyst også. Vi syns det var en ren og skjær fornøyelse fra ende til annen!

   Slett
 6. Liv - what a darling picture of you! And what beauty surrounds you!! :)

  xoxo laurie

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you, sweet Laurie!! You`re so kind to me :O)

   Slett
 7. Skal dere på ny kjøretur anbefaler jeg dere å ta turen videre nedover mot Tinn Austbygd og oppover til Tessungdalen (heimbygda mi) og opp på fjellet. Da vil dere få en flott kjøretur og en nydelig natur.

  Åse

  SvarSlett