lørdag 4. august 2012

LYNG PÅ KVISTEKRANS

Jeg har på ingen måte tenkt å innføre høsten før den virkelig kommer her på Livs Lyst, men nå har jeg sett på lyngen som vokser tett inntil tunet her så lenge, så nå klarte jeg ikke å la være lenger... Jeg klødde så i fingrene etter å lage en lyngkrans!

 Jeg tok med meg en kurv ut i lia her og fylte den godt opp med frisk og fin lilla lyng. Saks og hyssing har jeg tatt med opp til gården for lenge siden. Det må man ha når man har skapertrang og naturen så tett på seg som her. Det skal bli mye mer enn lyngkrans etterhvert - for å si det på den måten! ;O)

 Veldig koselig å sitte her på trappen og pusle litt som jeg har gjort nå. Nede på Sundkilen kjørte Victoria just forbi og tutet så koselig med sin gamle pipe!

Resultatet denne gangen ble en giga-stor lyngkrans. Laget på en kvistekrans som hang på døren fra tidligere. Vanligvis lager jeg disse lyngkransene på en rull avispapir, men da blir de ikke så store. Derfor var det litt ekstra gøy med denne som ble så ruvende. To fulle kurver med lyng og litt til gikk med til denne kransen som nå henger her på døren. Litt for tidlig, for sommeren skal absolutt enda nytes...!

*PS! Under LIV LAGA og NATUR - kan du se hva mer jeg har laget av naturmaterialer.

30 kommentarer:

 1. Fantastisk vakker Liv!!

  Herlig lørdagsklem fra meg:)

  SvarSlett
 2. Ingen høstfølelse her i alle fall. Lyngen er flott nå og kransen ble nydelig.

  SvarSlett
 3. Fantastisk fin krans:) Flott utsikt du har også! Har tenkt på det selv,at jeg skulle ha plukket litt lyng.. begynne bare litt:) Ha en fin Lørdag.Klem lille meg

  SvarSlett
 4. Nydelig krans,høst eller ei,jeg er helt for å bruke der vi finner i naturen til enhver tid og nyte det,ha glede av det.Og det vokser vel ikke så mye annet der oppe,så jeg hadde gjort det samme!
  Kransen ble helt nydelig og så vakker i det nydelige inngngspartiet ditt!!!!Tar forresten din side når det gjelder blomsterkassene på låven også....why not?Så mane nydelige bilder det er nedover med deg,jeg mister pusten,og for en utsikt!!!!
  Toveklem)

  SvarSlett
 5. Idyll av ypperste klasse!

  SvarSlett
 6. Så fin krans. Jeg likte at den ble så stor og frodig. Du har jo brakt årstiden til hjemmet akkurat slik årstiden er, så jeg syntes det passet. God helg.

  SvarSlett
 7. Wow..... så utrolig flott den ble:) og for et nydelig inngangsparti:)
  Nydelige bilder som alltid og jeg syntes det er kjempe fint med lyn nå som fargene er så flotte:)
  Ha en strålende lørdag

  Klem Merete

  SvarSlett
 8. Hei!
  Så nydelig krans på en flott gammel dør!!!
  Dere har en fantastisk flott plass!!!
  For en utsikt!!!
  Kos deg masse i dag!
  Stor klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 9. Hei! Det blei jo fint! Forstår følelsen din av å innføre hausten med ta lyngen i bruk. Tenker litt sånn eg og når eg må skifte over til lyng på tunet her. Men, det er jo kjøpt lyng. Det som du finn rundt huset er jo "tidsriktig", så då må det bli ein sånn seinsommarkrans ;-). Blei forresten inspirert av kulturlandskapsinnlegget ditt her om dagen, og laga like godt eit slikt frå vårt småbruk, om du vil sjå; http://flatheim.blogspot.no/2012/08/kulturlandskap.html. Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 10. Kjempeflott krans, takk for inspirasjonen, nå må jeg nok ut i skogen å finne meg noe lyng..

  SvarSlett
 11. Den blei jammen flott den kransen! Takk for inspirasjon :))
  Mvh Siv

  SvarSlett
 12. Så fin!! Og inngangspartiet dykkar er berre nydeleg!

  Nyt dagen! :)

  SvarSlett
 13. Hei, WOW - så nydelig! Gleder meg til neste tur til hytta - da skal jeg plukke masse lyng - de er vakre:-) god helg! sommerklem Siv:-)

  SvarSlett
 14. For en nydelig krans, så stor!! Lekkert...

  Vakker utsikt som kan ta pusten fra en :)

  Ha en god lørdag!!

  SvarSlett
 15. Liv Hei, mitt navn er Tatiana Jeg er fra Brasil og hver dag jeg ser bloggen din, jeg elsker alt du putter ... stedene er vakre .... helt forskjellige landskap vi har her. Jeg håper du kan forstå litt av hva jeg sier fordi jeg bruker google oversetter .. hihihi ... Uansett, har jeg mye inspirasjon i alt jeg ser her ... din blogg og vakre, kysser og ha en fin helg.

  SvarSlett
 16. Nydelig krans!!! :)
  Jeg pleier også å lage en krans av lyng, og det gjøres stort sett på denne tiden av året. Lys lilla er da slettes ikke noen høstfarge! ;)

  SvarSlett
 17. Åååååj åjjjj for en nydelig blogg du lager! Er ny i bloggverden og deg vil jeg følge :-)
  Anne Lise

  SvarSlett
 18. Den var utrolig flott! Og den gamle sjarmerende døra klarte jeg bare ikke å ta øynene fra-den var fantastisk!
  Klem

  SvarSlett
 19. Nydelig og passer så godt der den henger. Blir en krans her også, synes det er så mye vakker lyng i år. Noe godt har det kanskje kommet utav alt regnet :)

  SvarSlett
 20. Nydelig krans! Synest absolutt ikkje det er for tidleg! Det siste bildet var utrulig fint!

  SvarSlett
 21. Så skjønn! Nå ble jeg så inspirert, skal sporenstreks finne senga for å kunne løpe tidlig ut i lyngen imorgen *smiler*

  SvarSlett
 22. Oh my goodness.....that VIEW! I just can't get over that view! It's just breathtaking!

  xoxo laurie

  SvarSlett
 23. Helt super krans du har laget. Hva er hemmeligheten med å få den så fin, det skulle jeg gjerne vist før jeg setter av gårde etter lyng.
  Lykke til videre med fin blogg.
  Klem fra Anita

  SvarSlett
 24. Helt fantastisk... igjen... Vil du lage på bestilling ? ;-)

  SvarSlett
 25. For et fantastisk sted du har - kan tenke meg livet smiler :) Utsikten er et kapittel for seg selv!!
  Leser bloggen ofte, og koser meg :-)
  Ønsker deg en flott og fin ny uke!!

  SvarSlett
 26. Helt fantastisk flott!..Både kransen og utsikten dere har på trammen...blir helt stum..:)...nesten...må bare si at jeg var i Skien og området rundt..og reiste gjennom Telemark i Juli.Ble bare "forelsket"i både byen og på landet..
  Du er kreativ...og virkelig heldig som kan og kose deg på tunet der..:)
  Klem Annki!:)

  SvarSlett
 27. TUSEN TAKK FOR ALLE GODE KOMMENTARER PÅ DETTE INNLEGGET.
  Det er visst ikke alle innlegg jeg rekker å svare på...
  Men det var superkoselig å lese alle ordene deres.

  SvarSlett
 28. Så mange flotte kranser du har laget. Likte spesielt denne lyngkransen godt og den mose-hjerte-kransen.. :) Veldig flink.
  Elin

  SvarSlett