fredag 13. september 2013

FORBEREDELSER

På grunn av den voksende magen, har jeg i sommer ikke kunnet bidratt så mye med tunge løft på huset. Men jeg har prøvet å gjøre min innsats på annet vis. Blant annet har det blitt en del reising i sommer for å lage reportasjer og det har blitt mange fine møter med kreative mennesker. Og når man daglig i tre måneder er i landlige omgivelser som dette, får man jammen inspirasjon til ett og annet. Det har nemlig blitt noen reportasje-bilder fra gården vår også. Her for eksempel sitter jeg og koser meg med forberedelser ved langbordet på tunet. Den gamle radioen holder meg med selskap og alt blir gjort i stand... og siden lagt til side. Det tok nemlig noen dager før jeg fikk tatt de riktige bildene til denne saken. Vinden måtte være samarbeidsvillig. Jeg måtte dekke på og av et par ganger fordi det kom noen kast som holdt på å sende både duker og dekketøy rett i bakken. Dessuten ville jeg ha det rette kveldslyset som gjør fargene så intense og vakre. Da gjaldt det å ha tålmodighet og når kvelden og lyset kom var det bare å hive seg rundt. Alt ble satt på plass som planlagt og bildene ble tatt før kveldssola forsvant bak stabburet og skygget for denne sitteplassen. Det er noen brikker som skal på plass, men så er det jammen kos å holde på med dette også. 

7 kommentarer:

 1. Utrolig nydelig bilde:)
  Ser bare kjempe koselig ut å kunne komme til et så nydelig dekket bord i skjønne omgivelser:)
  Ha en herlig dag
  Klem Merete

  SvarSlett
 2. ...beautifull picture!!
  Hugs Anja

  SvarSlett
 3. Ja det er koselig å drive å dandere for
  å ta bilder. Og for deg som har det som
  jobb i tillegg blir det jo en ekstra motivasjon.
  Kjempekoselig bilde.
  Ønsker deg en herlig helg :)

  SvarSlett
 4. Har en mistanke om at du har fotografert mer enn gården. Var på Dyrsku'n i Seljord i dag og ble fasinert av et digert og helt nydelig bilde på bakveggen av Kviteseid rørlegger sin stand. Victoria var på tur,og jeg så havfruen som sitter på en stein i Kviteseidfjorden. Hvem var så fortografen? Håper jeg ikke tok feil av navnet, men jeg tror det var deg . . . . .

  SvarSlett
  Svar
  1. Det medfører riktighet ;O)

   Og det var ikke galt at du fikk med deg det. Jeg skal opp på søndag. Er spendt på å se det så stort oppslått!
   Moro.

   Slett
 5. Det ligger mye arbeid bak interiørbilder, ja. Jeg har til tider fått jobbe som stylist i Living. Noen av sommerbildene tok vi utendørs i februar med 8,5 minus. Vi måtte børste av noen snøfnugg fra glassbordet, og feie isklumper fra stranda før fotografene tok bildene.
  Det er det nok ingen som kan tenke seg år reklamen kommer i postkassen...
  Men du verden så gøy å skape ulike stemninger. Det er helt topp!
  God-helg-hilsen fra Marit

  SvarSlett
 6. Nydelig stemning ved bordet. De tallerknene er helt skjønne. Og alt det andre er også veldig sjarmerende. (Neste gang passer du på å ta vekk den hvite plastkurven også) Skjønner at det ligger mye arbeid bak hvert enkelt bilde når du er ute på jobb.
  Ble sikkert et vakkert bord da du var ferdig.

  SvarSlett