onsdag 13. november 2013

spiselige bordkort

Norske hjem - utgave 6 - 2013

Til julebladet som er i salg nå har jeg laget en inspirasjonssak med spiselige bordkort. Kortene kan lages i diverse "materialer". Jeg har valgt små flatbrød-kort. Men hva med pepperkaker? I en to-siders reportasje forklarer jeg hvordan jeg har gjort dette i bilder og ord. Tips til julens mange samlinger rundt spisebordet altså ;O)

12 kommentarer:

 1. Hei - fin font på overskriftene dine, men det fungerer dårlig med bare store bokstaver. De er nesten uleselige.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for tilbakemelding om dette, Astrid. Jeg strever litt med blogspot om dagen rett og slett. Det er noe som ikke fungerer som det skal her.... Får blant annet ikke forandret fonten på overskriften i innleggene... hmf! Men kanskje det hjelper om jeg skriver små bokstaver?? Jeg skal prøve. Om du har tid eller anledning til å gi tilbakemelding på om det fungerer, blir jeg glad. Det ser jeg nemlig ikke her....

   Tusen takk!

   Slett
  2. Hei - det ble noe helt annet. Ser helt suverent ut
   Koser meg veldig med bloggen din, og koftejakten.

   Slett
 2. Hei Liv!
  Så artige bordkort! Jeg har brukt pepperkaker som bordkort tidligere, men synes ikke jeg var så heldig med å skrive navnet i melisglasur, så dette så mye lurere ut!

  Lykke til med det som er nær forestående!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 3. Veldig fine bordkort,spesielt med flatbrød. Enig med Astrid og det hun skriver om overskriftene.

  SvarSlett
 4. Jeg kommenterte også det med store bokstaver i overskriftene dine tidligere, men med små bokstaver er det fullt leselig! :)

  SvarSlett
 5. Jeg kommenterte også det med store bokstaver i overskriftene dine tidligere, men med små bokstaver er det fullt leselig! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra. Da får jeg gjøre det så lenge. Så må jeg finne en løsning på dette. Veldig irriterende når ting ikke fungerer som det skal...

   Slett
  2. Tusen takk for hjelpen forresten!!

   Slett
 6. Hi Liv,

  I love this idea. I have plans for a Norwegian themed dinner on Christmas Eve, and these place cards would be perfect. I will look on-line for the magazine to see if I can get the instructions for how to make them.

  Best wishes on the upcoming birth of your baby.

  Love from Linda in Seattle

  SvarSlett
 7. Sikke dog en dejlig ide, den må jeg da prøve at lave, så tak for den:)

  SvarSlett
 8. Her var det koselig! Besøk meg også, vel! Se for eksempel det populære innlegget mitt om handling: http://camilla-camillasblogg.blogspot.no/2012/09/ok-er-du-klar.html

  SvarSlett