torsdag 5. desember 2013

filthjerter og litt jul på plass

Sakte men sikkert sniker julen seg inn her hos oss også. Det går sent i år. Men mellom amming og mye kos blir det altså litt tid til huslige sysler. Det er jo så kos det også. Men for å si det sånn forstår jeg hva dere mener med at det har kommet en ny sjef i huset. Det får bare bli i "baby-tempo" nå, så får jeg øve meg på å være effektiv mellom slaga etterhvert.

Små detaljer som disse sjokoladeformene er med på å sette julestemningen jeg ønsker. De ligger litt tilfeldig plassert oppe på en bunke med huskelapper. De er gode å ha nå i en stri jule/ammetid ;O)

Og om ikke på langt nær alle julepakkene er kjøpt inn, så står i alle fall innpaknings-hyssingen klar og i tallerkenhyllen står ei god saks. Så litt i rute er vi i alle fall.

Stuegrana har fått sine filthjerter på og. Jeg gleder meg til å få på plass mer. Esken med julepynt er tatt ned fra loftet så det gjelder egentlig bare å finne tid. Men det er ingen bråhast. Ikke så mye julestemning å spore på utsiden av vinduene her, men jeg er jammen spendt på om uværet i sør og vest tar med seg julesnø til noen av dere idag?!! 

8 kommentarer:

 1. Hei hei.
  Så nydelig fine bilder du viser i dag, og så bra at sjefen gir deg tid til å blogge og sysle litt rundt med andre ting ;-)
  Synes den kommodeduken din er superfin, jeg som er sååå glad i brune møbler og gammelt håndarbeid vettu :-) Tror jeg må kjøpe meg ei slik gran neste gang jeg skal til by'n, og lage ferdig noen fler av de røde hjertene mine for dette var så koselig :-)

  Ha det fint :-)

  SvarSlett
 2. Det er noe med det, når det kommer en liten baby i huset.. Alt som var så kjapt og enkelt før, tar plutselig evigheter! Bare det å komme seg ut døra blir et stort prosjekt.. ;)

  koselig pynta :) er jo det som er det fine med adventstiden, å ta det litt med ro, pynte huset i sakte tempo :)

  her har det endelig kommet litt snø nå! Jippi!!

  SvarSlett
 3. Det skal ta litt tid å julepynte, og man må jo passe på å kose seg under veis! Den nye sjefen får jo adventstiden inn med morsmelken, så kanskje han blir veldig glad i jul?! Her bare regner det, men vi får vel snøen k løpet av kort tid nå, og det skal egentlig bli litt hyggelig med snø!

  Kos deg med lillegutt, og nyt stundene dere har!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 4. og jeg må kjøpe hyssing ser jeg. Har ledige norgesglass. Hvor finner jeg slik hyssing?

  SvarSlett
 5. Hola, es hermoso este momento tan divertido decorar en esta época, uno vuelca todo lo que junta en el año, para mi es una muy buena época lo disfruto mucho con mi familia, te cuento que es una hermosa elección la que presentas, de mas esta decir que la carpeta con las estrellas son mis favoritas ☺.... todo muy delicado me encanta besitos.

  SvarSlett
 6. Så vakkert lite tre:)
  Nydelige bider som virkelig inspirerer:)
  Fortsatt herlig kveld
  Klem Merete

  SvarSlett
 7. Lovely photos. I love to see how you are decorating your cozy house a little at a time. Enjoy these precious days of Advent.
  Linda

  SvarSlett
 8. Syns du har fått gjort mye allerede, tatt i betraktning at du har nok å gjøre me baby i huset. Føler ikke jeg får gjort en brøkdel av det jeg ønsker. Sitter og planlegger masse mens jeg ammer, men får ikke gjennomført alle planene.
  Men jul blir det jo uansett. Heldigvis :-)
  *Hilde*

  SvarSlett