fredag 6. desember 2013

babysokker i gaver

Det er vel ingen tvil om at disse bloggene endrer seg i takt med livene våre. Livs Lyst startet som en hobby- og interiørblogg med bilder fra leiligheten jeg bodde. Lite ante jeg da om både mitt møte med Thomas, bryllup, kjøp av gård, Koftejakt, jobb som frilans journalist og at jeg en dag skulle vise dere strikkede babysokker... Med vår egen lille baby som modell!

Nei, ingen tvil om at livet er i endring og med det følger fokuset vårt. Men jeg skal med det samme forsikre at Livs Lyst skal få beholde sin profil og sitt fokus fremover, men kanskje med innlegg i blant med litt mer hverdagsfokus? Slik som dette innlegget. Håper dere også syns det er koselig.

Vi har nemlig fått så skjønne babysokker i gaver! Jeg må bare vise dere. I disse tider er det jo så fokus på strikking og hva er skjønnere enn småstrikk? De blå med snor har en helt nydelig farge. Passer perfekt til lyse, grå og brune toner. Akkurat hva jeg liker å kle Lille i. Disse fulgte med ei venninne da hun kom på besøk bare noen dager før Lille kom. Og de hvite sokkene med strikket blondekant er så yndige og skjønne på de små tottelottene. De er strikket etter en gammel oppskrift og kom i en overraskelsespakke i posten fra en Livs Lyst-leser! Tenk det. Så utrolig koselig!

Dette er skikkelige koselige gaver å få! Hjemmestrikket, tradisjonelt og holdbart.
Så en stor takk sendes til Kviteseid og Stavanger direkte herfra i dag ;O)

***
Pst! Det er flere som har ytret ønske om å se Lille her på bloggen. Det er kjempe koselig at dere har lyst, men foreløpig trykker vi han litt ekstra til hjertene våre... Vi er jo så stolte og syns at det perfekte lille mennesket må være noe av det skjønneste vi har sett, men så er dette internett... Vi må i alle fall tenke oss litt ekstra godt om <3>

14 kommentarer:

 1. Babysokker er det søteste som finnes ! God helg !

  SvarSlett
 2. søte små babysokkeføtter, det holder med små glimt, vet dere...god advent!

  SvarSlett
 3. Vi som er så heldige å få stikke innom bloggen din og lese om alt det som opptar deg, er veldig glade for å få ta del i de endringer og utviklingen som følger livets gang. Å få innblikk i hobby og interiør er koseig, men ikke mindre kjekt å følge "slekters gang". Så ikke vær redd for å skrive om det lille underet, som en familieforøkelse er, men at dere er restriktive og velgjennomtenkte når det gjelder Internett og bildedeling har jeg veldig stor respekt for.

  Kos dere masse i denne gromme førjulstida =)

  Klem fra Monica på Sunnmøre.

  SvarSlett
 4. Nydelige babysokker, så skjønne og varme på bittesmå føtter. Her har vi en snill bestemor som har strikket bittesmå raggsokker. Nå strikker hun til litt større føtter. Den andre bestemoren har strikket hele sett i pasteller etter gamle mønstre. Enig med deg at man skal være forsiktig med internettet når det gjelder å vise fram barna sine. Jeg har valgt å holde mine borte fra bloggen. Ønsker dere en fin helg alle tre. Pam

  SvarSlett
 5. Nåhhhhhh så søte.
  Strikkede saker til de små er aldri feil.
  Er så heldig att selv om jeg ikke fikk flere egne barn, så har jeg ett bestemorshjerte på snart 6 mnd. Jeg kan strikke til.

  Ønsker dere en strålene helg og førjulstid.

  SvarSlett
 6. Jeg er sikker på at den Lille er verdens fineste. Sokkene og "fotelotene" var veldig søte! Men, det er er jo ikke sikkert at han syns det var noe stas å bli vist frem for "hele verden" når han blir større. Det blir deres valg. Bloggen din er uansett veldig koselig og inspirerende. Hilsen en mormor

  SvarSlett
 7. Nydelige sokker og en kjempe koselig gave å få:)
  Enig med deg når det gjelder internett, jeg har aldri lagt bilder av mine barn ute på bloggen og vil nok heller ikke gjøre det selv om de nå er store....
  Ønsker deg en herlig helg
  Klem Merete

  SvarSlett
 8. Pěkný večer,moc gratuluji k miminku a určitě tady strašně ráda vítám i takový příspěvěk a těší mě každá fotografie.Ponožtičky na těch maličkých dětských nožkách vypadají kouzelně.Přeji krásný večer.Reny

  SvarSlett
 9. Precious little knitted socks on precious little feet! I remember the days when I knitted socks for our children, who are both adults now. Enjoy each day of this Advent season.
  Linda

  SvarSlett
 10. Eg synest at du har ein utruleg vakker blogg. Bileta og tekstane dine er til inspirasjon. I tillegg til det balanserer du elegangt på eggen mellom det private og offentlege. Eg har aldri site att med ei flau kjensle etter å ha vore inne på denne bloggen.

  Nå er du så heldig at du har blitt mor. Nyt dagane, og gi deg sjølv god tid til å reflektera over kva rolle dei små barna dine skal ha på bloggen din. Eg er sikker på at lesarane dine klarer å slå seg til ro med å berre sjå ei lita lubben babyhand eller ein fot. Barna våre er ei gåve me berre har fått til låns. Gled deg over det.

  Eg ynskjer deg ei god juletid.

  SvarSlett
 11. Flotte sokker og flotte tottelotter! Gratulerer så masse masse med en Livsvarige kjærlighet! :)
  Barn er den største velsignelsen!
  Alt godt ønskes fra Violetta (Violettas Verden) som har mistet både piffen og tilgangen til egen blogg

  SvarSlett
 12. Så fine sokker og for noen fine gaver å få! Jeg er helt enig med deg når det gjelder å legge ut bilder av egne barn på nett, vent til de selv kan ta avgjørelsen!
  Ønsker dere fortsatt alt godt!

  SvarSlett
 13. Gratulerer så mykje med lillemann, veldig koseleg bilde av verdens finaste og BESTE babysokkar :)

  SvarSlett