onsdag 4. desember 2013

ull-ugle

Det er ubeskrivelig godt og veldig rart at det nå ligger en liten baby i denne vogga. Vogga som har stått klar en stund her i stuen beveger faktisk på seg og av og til kommer det små knyst herfra. Små knyst som får et mammahjerte til å smelte og løpe bort for å se om lille har det bra. 

Jeg tøyset jo med litt tidligere her at vi ønsket oss bare treleker og myke leker i lyse farger. Ingen tvil om at det er utopi og vi må nok regne med både sprakende farger og høye lyder etterhvert. Men enn så lenge nyter jeg de koselige lekene vi har fått. For tydelig vet i alle fall venner og familie hva jeg syns er fint da. Hehe. Denne skjønne ugla med de herlige skjeve perlebeina for eksempel. Den henger på vogga og våker over lille. Ull-ugla er ikke akkurat egnet bite-leke, men den er helt klart veldig sjarmerende på voggekanten her til lille blir litt mer interessert i tingene rundt seg.

Ikke noe julepynt og adventsstemning fra meg akkurat i dag, men jeg er i gang her i heimen altså. Ting tar bare litt lenger tid om dagen. Men på instagram prøver jeg hver dag å legge ut juletips i form av et bilde med julepynt. Kanskje du vil ta deg en tur inn dit å sjekke litt også?

***

Dessuten strømmer det fortsatt på med kofter og oppskrifter. Skal si det igjen at det finnes mye å ta av der ute. Vi fortsetter jakten om enn litt i slow motion akkurat nå og jeg vil svare på mailer jeg har fått så fort jeg har anledning. Tusen takk til alle som bidrar!

4 kommentarer:

 1. Hei på deg!
  Nå er det jammen en stund siden jeg har vært innom her på bloggen hos deg!
  Og her har det jo skjedd store ting!!!
  Gratulerer så mye med gutten!!!
  Kos dere masse, og blogg når du har lyst og tid!!!

  Klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 2. The cradle is so beautiful and I love the little wool owl hanging there. It will not be long before your little boy is able to focus on it and hold it in his little hands. Enjoy every precious day. Have a wonderful week, celebrating Advent with your baby.
  Linda

  SvarSlett
 3. Så utrolig koselig den lille uglen var:)
  Kan tenke meg det er en liten en som titter litt på den:)
  Klem Merete

  SvarSlett
 4. Den vogga var jo heilt fantastisk vakker!

  SvarSlett