lørdag 25. januar 2014

bytte knapper

Det er ikke så mye som skal til .

For det første er jeg utrolig glad i strikkeplagg til babyen vår og siden han er et vinterbarn, passer jo det perfekt. For hva er vel mer behagelig og varmere å ha på seg enn ull? Jeg liker spesielt fargetonene på bildet. Sammmen med blått, grått og mørkere brunt. Det er stort sett disse fargene jeg kler han med. 
(Dere har jo sett noen av kles-kombinasjonene tidligere. Ligger under LIVS TEGN og BABY oppe i menylinjen.)

Når jeg nå av og til dropper innom en bruktbutikk, er det langt mer spennende å rote litt i tekstilavdelingen enn tidligere. Det hender nemlig at det dukker opp uimotståelige barneklær. På Fretex fant jeg blant annet denne skjønne og hjemmestrikkede genseren. Akkurat en modell som jeg hadde tenkt å strikke til han selv. Da sparte jeg meg den jobben. Alt jeg trengte å gjøre var å bytte noen knapper. Syns de hvite som allerede hang på var for jentete. Det er jo så mange fine knapper å få. Jeg kjøpte noen i "tre-imitasjon" denne gangen. 

Etter knappe-revolusjonen har vi brukt genseren mye. Den er så skjønn og passer perfekt til de andre klærne til Lille. I dette tilfellet en Lille Lam lue, en deilig bukse i økologisk bomull (fra byEldhuset) og hjemmestrikkede skjønne sokker fra en hyggelig Livs Lyst-leser!

8 kommentarer:

 1. Så fint og smart!
  Gjennbruk på det aller beste :-)

  Syns du har god smak på babykleda også.

  God helg!

  SvarSlett
 2. Hei Liv!
  Ja, jeg kjenner meg igjen der, at turen også må innom tekstilavdelingen! Jeg fant bl.a. De Selbuvottene jeg viser frem på bloggen min i dag, på en bruktbutikk i Ås nylig! Og mannen har fått blå og hvit Selbulue, og jeg votter, så det er ren lykke det! Nye knapper gjør underverker, og denne genseren og luen blir sikkert Lille veldig fin i!

  God helg til dere!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 3. Det er jo så flott att man kan forandre uttrykket på ett plagg bare med å skifte knapper, og genseren ble jo med en gang litt mere guttete.

  SvarSlett
 4. Hello, Liv, and a happy weekend to you,
  The white sweater is beautiful!! And I love the change of the buttons. Makes it look more boyish, for sure. Your choice of colors and knitted things for your baby is perfect. Makes me want to knit something for a baby again.
  Linda xx

  SvarSlett
 5. Hello Liv, this looks so beautiful!

  Greetings
  Rosine ♥

  SvarSlett
 6. Gratulerer så mye med Lille! Jeg har brukt å lese bloggen din tidligere, men på grunn av tøft svangerskap og ei lita snuppes ankomst i september, så har jeg ikke lest noen blogger det siste året. Dette var en hyggelig nyhet! Jeg er også veldig glad i å strikke klær til mine små. Det er så godt å kle dem i ull, når det er vinter. Det er en nydelig genser, og den ble straks mer guttete når du skiftet knapper!

  Nyt dagene som kommer, de går så altfor fort!

  SvarSlett
 7. Så flott og flaks at du fant den flotte genseren! Ha en god natt og en fin, fin søndag hos dere!

  SvarSlett
 8. Jeg skifter ofte knapper på strikkeplagg! For eksempel synes jeg man ofte kan finne fine strikkeplagg i ullblandinger hos billigkjedene. Har flere jakker fra HM som er favoritter i garderoben, og SÅ billige. Bytter man bare ut plastknappene med noen i litt mer eksklusivt preg - tre, perlemor, skinn osv - er det ingen som kan gjette at det er billigplagg.

  SvarSlett