mandag 27. januar 2014

forside

Da ble det forside igjen gitt. *moro* 
Forsidefoto: Liv Sandvik Jakobsen

I dette bladet har jeg med en sak om de gamle lyse fargene. De man finner i gamle hus. Bak 60-tallsplater og gammel gulnet tapet. Der finner man nemlig av en eller annen "merkelig grunn" som regel blått, gult eller grønt. De lyse nyansene. Jeg har gjort et lite dypdykk i fargenes historie og på 9 sider kan du snappe opp tips til møbler og interiør som kan males og ikke minst gir vi deg denne gangen en hel haug med fargekoder! 

Håper dette kan være noe du har glede av.

37 kommentarer:

 1. Hei Liv!
  Gratulerer så mye med ny forside! Jeg så med en gang da jeg fikk Lev Landlig i postkassen før helga, at det var ditt bilde! Nydelige fargetoner i det! Og mange fine tips i artikkelen din!

  Ha en fin vinteruke!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Artig det der, Cathrine.
   Flere som sier at de kjenner igjen bildene mine. Man får altså sin egen signatur på styling, materialer og foto. Jeg vet ikke hvordan det gjøres, men jeg kjenner jo igjen andre fotografers arbeid også. Man får altså sin egenart på det. Artig...!

   Slett
 2. Herlig forsidebilde! Jeg er kjempefan av denne gamle lyse chabby chic stilen - lekkert!
  Gir meg lyst til å abonnere på bladet.
  Ha en flott ny uke:)

  SvarSlett
 3. spennende, dette med farger. Jeg var i et gammelt, falleferdig hus (pappas barndomshjem) i fjor. Og der, midt i mellom åpent tak og eim av jordslag åpenbarer det seg en lysegrønn dørkarm, den deiligste farge. Jeg må dit igjen tror jeg, før huset faller helt sammen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det må du! Skynd deg skynd deg ;O) hehe

   Slett
 4. Lekker forside og fin og interessant artikkel, du er dyktig i det du gjør!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Signe! Det er godt med oppmuntrende ord. Det skyver en videre. Så tusen takk!

   Slett
 5. Good morning from Washington State, USA, Liv,
  The magazine cover is perfect. I would love that look in my guest room. Now I just need to have a copy of that magazine. Thank you once again for the wonderful inspiration and congratulations on making the magazine cover.
  Linda

  SvarSlett
  Svar
  1. I like it so much Linda! Try to contact the Lev Landlig-newsroom! Maybe they have to begin to sell the magazine in USA?!!

   Mail adress: levlandlig@egmonthm.no

   Slett
  2. Hi again, Liv,
   I think my friend in Norway is going to send me a copy of this issue of the magazine. And, good news, I was able to subscribe to Lev Landlig and should have my first issue in April or May. I am excited about the beautiful inspiration it will give me, even though I do not speak Norwegian. As the saying goes, "A photo is worth a thousand words".
   Linda

   Slett
 6. Gratulerer, nydelig er den :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Monica og hyggelig at du syns!

   Slett
 7. Congratulations to you on being featured in this magazine. The cover photograph is a perfect example of your distinctive sense of style. You've always got that special mix of respect for tradition and welcome to contemporary additions. Great harmony creating places I would love to live in!

  I will investigate whether this magazine might be available on the international magazine shelves at Barnes & Noble here in New York.

  Best wishes. xo

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you so much New York! ;O)
   I like what you are saying: "respect for tradition and welcome to contemporary additions". Thank you so much!

   Slett
 8. Gratulerer! Lekker forside :) Dyktig er du Liv! Og til stor inspirasjon :) er i gang med den blå og hvite "stjerneruter" koften.
  Klem Wenche

  SvarSlett
  Svar
  1. Wenche, så koselig å høre altså. Man blir aldri "høy" på ros. Man trenger det heller. Jeg jobber jo ut fra mitt syn og mine synspunkter. Det er ingen selvfølge at andre liker det. Så tusen takk for oppmuntringen!
   Og K J E M P E gøy å høre at du har begynt på "stjerneruter". Den er kjempe fin! Nei, nå må jeg se og få strikket meg en kofte jeg også!!

   Slett
 9. Fantastisk! Jeg abonnerer på bladet, det ligger her foran meg, så flink du er ! Ha en magisk uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kos deg masse med bladet. Håper du får masse deilig inspirasjon i snøværet! Fin uke til deg også.

   Slett
 10. Gratulerer med forsidebilde! Jeg så med en gang at det var fra huset deres, og gledet meg til å åpne bladet. Så nydelig bilde :) Kjempefin artikkel også. Jeg malte akkurat denne helgen et soveromsgulv i den mørkebrune "sjokoladefargen" du nevner i artikkelen. Veggene på rommet har jeg malt lyseblå. Det blir så sjarmerende, når man gjenskaper de gamle fargene! Klem fra Marie C.

  SvarSlett
  Svar
  1. Å det kan jeg tenke meg Marie! Sjokoladegulv til lyseblått. Det søtt at det er til å få hull i tennene av! Jeg må bare gjøre samme fargekombinasjon en gang jeg også. Det kan fort bli noe sånt på gården! Hvordan opplever du "hybelkaninenes ferd" langs det brune gulvet da? De syns kanskje litt mer der? Men du har kanskje ikke slike ubydne gjester? Det er nemlig noen av de her må jeg innrømme....

   Slett
  2. Jo, her er det store kolonier av hybelkaniner! ;) Jeg gruer meg litt til akkurat det. Vi har blant annet en grå trapp, det er jo rene kamuflasjefargen :) Men på dette soverommet bestemte jeg meg for at det viktigste er å være tro mot de opprinnelige fargene, så da håper jeg at støvsugerlysten øker i takt med sjarmfaktoren :) Gleder meg til å se hvordan det blir innvendig på gården deres etterhvert! Marie

   Slett
 11. Nydelig forside! Må se etter det i bladhyllene. Det ser så lyst og vårlig ut, og det trenger vi nå.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant? Deilig vår-inspirasjon.

   Slett
 12. Jeg abonnerer på bladet, og har kost meg med å lese det fra perm til perm i helga, inkludert din flotte artikkel! Så med en gang at forsiden var ditt verk, nydelig! ♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Så morsomt dette er. At man kan se det. Det overrasker meg hver gang. Men det er tydelig en faktisk realitet. At man får sin egen signatur på bildene. Artig altså! Tusen takk !

   Slett
 13. Kjempefin og informativ artikkel, jeg har nettopp sittet og lest den. Nydelig forside også :)
  Lise

  SvarSlett
 14. Gratulerer med forside!
  Fikk bladet i posten i dag, så jeg har lest mellom skogsturer og middager i dag :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Herlig! Høres ut som du lever landlivet fullt ut. Skogturer, deilig mat og Lev Landlig ;O) Kos deg!

   Slett
 15. Så utrolig morro å havne på forsiden av "Lev Landlig" igjen, det sier nok litt om hvorfor jeg har hatt sansen for din helt siden jeg besøkte den for første gang. Nemlig at det er en "interiørblogg" utenom det vanlige! :)

  Blir vel kanskje ikke riktig å slenge den i den båsen bare, men uansett så vil jeg gratulere deg + rose deg så mye for alt det flotte du skriver og deler med oss som daglig titter innom! Stå på!

  Mvh.
  Stian N. Moen / Noreen Interiør

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Stian.
   Ja, det blir litt annet enn interiør gitt. Det har vel blitt mer en landlig livsstilsblogg. Moro det også håper jeg! Litt interiør må vi ha med av og til da.

   Uansett: tusen takk så mye for ordene du legger igjen til meg her. Det varmer i vinterkulda.

   Slett
 16. Så fin tidning det verkar vara.
  Ha en fin vecka !

  Kram

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg liker den veldig godt! ;O) Ha en fin uke selv!

   Slett
 17. Hei. Har du sydd de blå-stripete putene selv? Veldig fine. Og en veldig koselig forside på "Lev Landlig":)
  Kari/Trondheim

  SvarSlett
 18. Hei Kari. Ja, de har jeg sydd selv med stoff fra Stoff og Stil eller IKEA. Jeg husker ikke helt... Begge forhandler i alle fall fine stoff med bolsterstriper.

  SvarSlett
 19. Takk for mange idear til gardshuset mitt! Gler meg til å ta fram malekosten. Klem

  SvarSlett