fredag 10. januar 2014

forsterkede drømmer

Kanskje er det lengten etter ordentlig vinter eller bare et øyeblikks behov for å se noe vakkert at valget falt på nettopp dette bildet i dag. En røff bygning badet i et lys som farger hverdagen i gull. Det vesle stabburet vårt på gården som vi har blitt så glad i. I sommer hadde vi så stor glede av det. Vi kunne reie opp senger med koselig sengetøy, tenne levende lys og be gjestene våre til en overnatting litt utenom det vanlige. Et par overnattinger på loftet der oppe fikk vi selv også. Utrolig koselig å ligge i et rom omkranset med grove tømmerstokker og mye historie. Ligge der å lytte til lydene naturen bød på rett på utsiden. Våkne opp til utsikten og det fine været. Ja, vi har virkelig hatt glede av stabburet vårt og mer skal det blir. Håper jeg! 

Bildet gir meg også en lyst til å bli ferdig med vårt prosjekt der oppe i bakkene. All fornuft sier at dette vil ta tid, denne oppussingen av huset, men så blir drømmene forsterket når jeg ser dette bildet og planene vi har vil vi så gjerne sette ut i liv. Jeg gleder meg igjen til å re opp koselige gjestesenger. Til å gå over tunet på stier laget i snø. Til å titte ut på jordet og se en rev i grålysningen. Til å sette meg ned med gode venner og ta en koselig kaffeprat. Og ikke minst til å feire jul med fakler langs veien og ei tent gran inne i de små og intime stuene. Det er mye å drømme om. Glede seg til. Når vi en gang blir ferdige. 

7 kommentarer:

 1. Drøymer eg og….men du er i alle fall på veg :-) Nydeleg bilete! God Helg!

  SvarSlett
 2. Det er så utrolig viktig å holde liv i drømmene, det merker jeg også :) ikke la seg overvelde av all jobben.

  Denne bløte vinteren har vært alt annet enn god for vår allerede våte låve med huller i taket, men orker ikke se på skadene. Må heller fokusere på å få taket tett, og på andre prosjekter vi holder på med.

  drømme oss bort i hvor bra det vil bli :)

  nydelig bilde :)

  SvarSlett
 3. Vakkert!
  Riktig god helg til dere!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 4. drømmer er såååååå viktige

  SvarSlett
 5. Nydelige lengsler fra en vakker plass.

  Ha ei fin helg.

  Lisbeth :0))

  SvarSlett
 6. That cozy little building would be a perfect place to spend a night and think about the history of the farm. I would love it!
  Linda

  SvarSlett
 7. Du vet, veien er målet :) Synes, det har blitt store fremskritt på gården deres i det siste året.
  Men skjønner godt at du vil bli ferdig :)
  Fin helg til deg! PiPa

  SvarSlett