mandag 17. februar 2014

babyklær på pinne

Det er jo nesten som kjærlighet på pinne disse barneklærne. Kjenner jeg nesten blir lita jente som leker med dokker igjen når jeg vasker og bretter de herlige stoffene som er formsydd til skjønne små babyer. Dresser, bukser, gensere og ikke minst de strikkede plaggene til Lille henger på rekke og rad. I haugetall. Vi har jo fått så mye fint og så må jeg innrømme at jeg fort kan få litt dilla. Må allerede nå prøve å begrense meg. Og så rekker jeg nesten ikke vaske tingene før han har vokst ut av dem... På den måten er det litt vanskelig å få oversikt over hva vi egentlig har. En del av klærne hans ligger plassert i skuffer, men det er så mye enklere å få oversikt over dem når de henger oppe på denne måten. Jeg ser mye raskere hva som kan kombineres og det er jo halve moroa. At det matcher. Så lenge jeg får bestemme morer jeg meg altså med å finne skjønne kombinasjoner i duse og matchende farger og mønstre. Dessuten henger klærne lett tilgjengelig når en liten kropp skal kles. Veldig praktisk med andre ord. Disse babyklærne på pinne!

8 kommentarer:

 1. Oi, ser så fint ut! Den regnbuejakka/genseren vil jeg gjerne se mer av;)
  Husker hvor fort de vokste, fikk så mye fint.. mye ble bare brukt en gang. Vi var mye hjemme, og da gikk det ofte i stillongs og body:)

  SvarSlett
 2. Så herlig, kos deg, de vokser altfor fort….

  SvarSlett
 3. Ååå, så koselig, ble helt myk i hjertet, så mye fint han har........
  Kos deg, det går så fort, men du får nå bestemme en stund til.
  Fortsatt fine dager til dere!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 4. What beautiful baby clothes, Liv. I can understand why you like to hang them where you can see them. Love the photo.
  Happy week with your baby,
  Linda xx

  SvarSlett
 5. Å så mye fint du har😊 Heldige deg! God ide å henge det opp slik hvis en har plass til det. Kos deg med lilkegutt! Klem fra Hanne

  SvarSlett
 6. Så fint det blir, når kleda heng sirleg på ein pinne... Nyt dagane med den vesle... Tida går så skrekkeleg fort! Mine tre er store, og det er mange år sidan barnekleda hang her i huset... No ligg ein del av desse i kista...klede eg ikkje har hatt råd til å gje vidare... Kanskje eg skal ta ein titt i kista...koseleg!

  SvarSlett
 7. Så koselige klær du har til småtten! Jeg må begynne å strikke tror jeg - for jeg skal jo bli bestemor!!!!!

  SvarSlett
 8. Какая прелесть ! Очень красиво и мило ))) Конечно , ожидание , появление на свет ребёнка - это самые волшебные мгновенья в жизни женщины ! Очень рада за Вас !

  SvarSlett