mandag 3. februar 2014

gryteskrubb

Jeg innrømmer å ha noen svakheter i livet ;O) og en av dem er helt klart svakheten for treredskaper. Eller skal jeg kalle det kjærlighet? Det høres jo mye bedre ut: Kjærlighet for treredskaper.

Jaja, uansett. Jeg har det med å ikke klare å gå forbi slike ting da og denne gryteskrubben har blitt en del av miljøet på vårt kjøkken. Jeg syns den var så fin! Og kanskje var den kjekk også?

En eller annen gang i tiden har jeg fått meg denne gamle zalo-flasken i glass. Slik var emballasjen en gang i tiden...! Skrubben passer til slike gamle ting og det er jo derfor jeg i bunn og grunn liker det så godt. Dette treverket. 

Og denne gangen var treverket nyttig også. Skrubben er god som gull den. Fin form til skrubbing av grytene og så så fin da gitt! Trenger ikke gjemme denne bort i en krok. Bra uttelling for å legge ned litt kjærlighet i ting altså ;O)

3 kommentarer:

 1. Hei Liv!

  Så koselig for meg at jeg oppdaget denne bloggen som inspirerer og får en til å glede seg over de små tingene i hverdagen! Du skriver godt og tar flotte bilder. Tusentakk for bloggen din!

  Det virker som om du er glad i å lese og i å la deg bli inspirert av eldre tiders ideer og tanker. Kjenner du til Ellen Key? En hjertevarm svensk forfatter og pedagog som var opptatt av kvinners stemmerett, kjærlighet i barneoppdragelsen, og viktigheten av å bo i vakre og enkle omgivelser. Hvis du har tid en dag anbefaler jeg deg å søke henne opp på nettet - om du da ikke allerede vet hvem hun er. Boken Skönhet för alla (1899) ligger ute som gratis e-bok.

  Hilsen Kjersti

  SvarSlett
 2. Hi Liv,

  I enjoyed the simplicity of these photos. Thanks for sharing.
  Linda xx

  SvarSlett
 3. Hei. Er det ikke det som heter å ha forkjærlighet? Jeg er veldig enig. Har akkurat slitt utslikkepottene mine av plast. Skulle gjerne hatt ny med treskaft i steden, men har litt problem med å finne. Det er mest i glorete plastikk...

  SvarSlett