tirsdag 4. februar 2014

over det ganske land

Det er moro med denne Koftejakten altså! 

I dag byr jeg på et arkivbilde fra reportasjen jeg lagde om Lev Landlig-lesernes favorittkofter. Og jeg tror jammen at det er flere som har fått disse som favoritter. Blant annet koften helt til høyre vet jeg det er mange som har strikket. I disse fargene og i andre farger. Kjempe moro å se hvordan folk kreerer sine egne varianter ved å skifte farge, lage rundfelling eller få en gammel oppskrift mer innsvinget.

Jeg får fortsatt mange mailer og spørsmål angående kofter og oppskrifter - og kjære alle kofteinteresserte: fortsett med det! Om jeg ikke vet, sender jeg dere bare sporenstreks inn i Koftegruppa på facebook. En gruppe den store Koftejakten samarbeider med. Det er over 4700 medlemmer der nå og da kan dere jo bare tenke hvor mange kofter dere kan finne der! Og har dere et bilde av en kofte kan det være stor sjanse for at andre vet både navn og nummer. Koftejakten fortsetter også her på bloggen. Det vil bli lagt ut flere bilder av fine kofter med oppskrift fremover.

Ja det er moro med denne jakten. Den hadde sin spede begynnelse her på Livs Lyst. Noen ble interessert i koftene jeg hadde på meg på bilder jeg la ut. Så startet vi den store Koftejakten sammen og nå er interessen for gamle kofter spredd seg over det ganske land og inn i mediene! Moro. Moro!

***

Det skjer også flere spennende ting i farvannet av denne jakten. 
Følg med! Følg med!
Jeg informerer når tingene skrider frem.

4 kommentarer:

 1. Hei. Hva heter den koften med flere farger?
  Kari/Trondheim

  SvarSlett
  Svar
  1. Den heter rett og slett KOFTE 1962. I reportasjen ble den kaldt "hestekoften" og derfor vil du kanskje også gjenkjenne den som det av og til. Går du inn på Koftegruppa på facebook, mener jeg du også finner oppskrift!

   Slett
 2. Veldig kjekt og nostalgisk å se igjen gamle koftemønster fra oppveksten. Du kan tro jeg er ergelig på meg selv for alt jeg har kastet av kofter opp igjennom tidene.
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Æh ja! Det skjønner jeg. Det er jo sånn det blir med trendene som kommer og går. Vi kan ikke ta vare på alt heller... men jeg skjønner ergrelsen. Koftene hadde vært moro å ha nå. Nei, du må nok bare finne frem strikkepinnene igjen gitt!! ;O)

   Slett