torsdag 20. februar 2014

stripet og hjemmestrikket

Må vise dere et lite prosjekt jeg har hatt på gang her. Det er jo så moro å strikke små plagg. Det går fort og de blir så skjønne syns jeg. Den stripete jakken har jeg akkurat festet tråder på. Den er foreløpig litt stor, men kan snart brukes kjenner jeg den lille voksende krabaten rett! 

Jeg har fulgt en oppskrift, men klarer liksom aldri å gjennomføre den helt og fullstendig. Så jakken til Lille ble stripet i bunn og bærestykket ble ensfarget. Ikke fordi jeg nødvendigvis skulle være så "himla kreativ", men heller - skal jeg innrømme - at jeg glemte å bytte til hvitt når jeg tok inn armene til raglandfellingen... På det punktet ble jeg nemlig så ivrig. Nå er jeg veldig fornøyd med det. Jakken ble søt den med treknapper på.

Til jakken ser jeg for meg å bruke ensfargede bukser. Som for eksempel den kremfargede i flanell på bildet øverst. Sko har Lille også til! Brune og tovede. Med blonder på. De blondene var jeg helt blind for da jeg kjøpte disse. Men det gjør ingenting heller. En guttebaby kan godt ha litt blonder her og der. Det er bare skjønt!

*Se mer av hva slags klær jeg gjerne kler vår baby i? Trykk LIVS TEGN og BABY oppe i menylinjen.

5 kommentarer:

 1. Så nydelig jakke du har laget til lille M! Jeg har selv satt svigermor i gang med strikk til lillebror, da jeg selv bare kan strikke grytekluter;-) Synes det er så mye koseligere og finere med hjemmelaget! Etter å ha kledd opp en liten jente, må jeg si at det også er lengre mellom godbitene til gutt i butikk, så jeg er heldig som har en så snill og flink svigermor som strikker "på bestilling"! Jeg har heller aldri vært veldig glad i blått, så mini i magen får nok mye brunt og grønt;-) Ønsker deg en fortsatt fin dag!

  SvarSlett
 2. Oh, Liv,
  I love these photos!! Something so simple has made my day special. The sweater is so handsome and your little boy will look wonderful wearing it. I love to knit, but am not that fast. I am encouraged to start a knitting project before spring arrives. Maybe something for our grandson.
  Happy day!
  Linda xx

  SvarSlett
 3. какая прелесть ))) я вот мечтаю научиться вязать ... а пока любуюсь вашими изделиями ! красиво )))

  SvarSlett
 4. Så nydelig! De skoene har vi til vår lille tulle og, elsker de <3

  SvarSlett