fredag 21. februar 2014

vinterfrokost

Det er en ren og skjær luksus også. Å være i permisjon. Vi er jammen heldig som har muligheten til å være hjemme med babyene våre disse månedene. Da kan jeg blant annet å ta en deilig og lang frokost i stuen når Lille tar sin tidlig-hvil i vugga. Da tar jeg på meg en av mine varme kofter (Røldal) mens jeg venter på at det skal ta ordentlig fyr i peisen. Noe av det første jeg gjør om morgenen er å tenne noen levende lys og så har jeg satt en kurv med te og sukker på bordet. Da er det bare å varme vannet og ta med brødskiva ut her.

Og skal jeg kose meg ekstra tar jeg frem et blad og suger til meg deilig vinterinspirasjon. Så ser jeg meg omkring og kanskje flytter jeg rundt på litt møbler eller annen "rekvisita". Så syns jeg det blir så koselig. Det skal ikke mere til. Den lille forandringen.

Jeg skal ikke skryte på meg å gjøre dette hver dag, men jeg burde ha gjort det. Nå har jeg muligheten. I denne permisjonen... Men det er en kunst å sette av tid til å kose seg. Pliktene roper ofte alt for høyt....

7 kommentarer:

 1. Det er deilig med permisjon, og utrolig godt at vi har den tiden til å slappe av, bli kjent med den lille og ikke minst lade kroppen igjen. God fredag og helg, Liv :)

  SvarSlett
 2. Det virker som du er flink til å utnytte og ta vare på de små pusterommene du kan få, i hvertfall. Veldig lurt! Og de bildene du har lagt ut er jo så herlige. Ha en god dag videre.

  SvarSlett
 3. Hei Liv, Stemningsfult hos deg som alltid:-) God helg fra Siv :-)

  SvarSlett
 4. Such a peaceful place!!!
  Have a wonderful weekend...

  SvarSlett
 5. Herlig, stemningsfullt, lekkert, koselig og inspirerende:) Kan ikke annet enn å smile....og lure litt på om jeg ikke skal prøve å flytte litt rundt på ting selv:)
  Som du sier, det skal ikke så mye til - jammen sant det:)
  God helg!

  SvarSlett
 6. Kjenner meg godt igjen. Jeg har også stor glede av å flytte på ting. Idag har jeg samlet alle gamle bokser på en hylle. Fem store, gamle metallbokser, ensfargede og med dekor/bokstaver Før var de rundt omkring, nå er de samlet på ett sted. Og en sulten støvesuger fikk alt støvet som hadde samlet seg oppe på hyllen. Nå er det bare å glede seg til fredagskveld med en "ny" hylle å se på mens hekleteppet vokser. God helg!

  SvarSlett
 7. What a lovely start to my day - to view these photos. I would love to begin my day today with a relaxing breakfast, but, alas, I am quickly headed to work.
  Lovely photos!
  Linda

  SvarSlett