tirsdag 18. mars 2014

følg med!

Siden Koftejakten startet her på Livs Lyst har det skjedd mye. Både i det offentlige og samtidig litt mer gjemt i kulissene. Jakten har hele tiden vært leserne jakt. Jeg har kun administrert og i form av bilder og modeller som har stillt opp fått frem fiiiine kofter i lyset. Det er virkelig en stor interesse for kofter i vårt landstrakte land. I forbindelse med jakten har også en facebookgruppe blitt opprettet. Koftegruppa. Tone tok initiativ og nå administrerer hun gruppen sammen med Gitte og meg. Her deles oppskrifter, bilder av prosjekter og spørsmål blir besvart. Alt gjelder kofter og medlemmene regelrett fosser inn! I skrivende stund er det over 7000! Syv tusen kofteinteresserte. Dette er stort! 

Dere som fortsatt sender bilder av kofter og spørsmål til meg direkte, må gjerne ta en tur inn på Koftegruppa. Da er veien mye kortere til svar og mer informasjon om koften du har tatt ned fra loft eller kjeller. Er du ikke på facebook, så tar jeg gjerne i mot en mail eller hundre jeg altså!

Men det stopper ikke her. Dere må følge godt med fremover. Det er nemlig ikke lenge til jeg kan fortelle dere om enda mer spennende saker som skjer i farvannet av den store Koftejakten. 
Så følg med, følg med. Følg virkelig med!

8 kommentarer:

 1. Klart vi følger med Liv .
  Fint at du fortsetter jakten , vi er mange som har likt oss her hos deg.
  Mvh.Rb

  SvarSlett
 2. Jeg krysser fingre for at det gjelder en ny KOFTEBOK med STRIKKEOPPSKRIFTER :-) det hadde virkelug vært noe. Holder på med de aller siste maskene på Jølsterkofta mi nå og har allerede startet på kofte fra Voss som du så på min instagram. Hadde aldri startet med dem om jeg ikke hadde sett dem hos deg. Og det er bare så fint med de gamle norske håndarbeids tradisjonene altså :-)

  SvarSlett
 3. Jeg følger veldig godt med...... og gleder meg. .....

  SvarSlett
 4. Jeg drømmer om et DIGERT kofteleksikon, på samme måte som det store bunadleksikonet! Tenk å ha et trebinds leksikon med både nye og gamle kofter, fra alle kanter av landet, fra ulike garnprodusenter. DET hadde vært stas, det. Men jeg tar til takke med et utvalg også, altså ;-)

  SvarSlett
 5. Hei!
  Så kjempe gøy at prosjektet ditt rundt koffter har blitt så stort:)
  Liker selv veldig godt disse gamle kofftene men er ikke flink til å strikke selv....
  Fortsatt herlig kveld
  Klem Merete

  SvarSlett
 6. Uh...følger med her fra broderlandet, alt det bedste jeg kan! ;0)

  SvarSlett