mandag 10. mars 2014

solhelg på gården

Ååååå.... vi har vært på gården i helga! 
DET har jeg gledet meg til det. 

Har ikke nattet over siden før Lille ble født i november. Hver vinter i vår historie som "godseiere" har vi tatt turer opp hit, men i år har vi valgt å være mye hjemme. Men jeg har sett frem til å ta med Lille opp på gården vår og "vise han rundt". I helga tok vi spontant valget. Pakket med oss kun det aller mest nødvendige og kjørte smilende oppover. Å - så godt det var å komme hit igjen. Og i DET været!

Jeg fikk nesten et lite sjokk søndag morgen da vi våknet opp i campingvogna. Ja, et veldig koselig lite sjokk må jeg legge til. Det første jeg så da jeg lukket opp "gardinen" i vogna var nemlig disse mektige fjelltoppene. Jeg var liksom ikke forberedt, så jeg skvatt til. Hjemme ser jeg ikke ut av vinduene på soverommet som regel en gang. Så dette var en herlig måte å våkne på!

Været var ubeskrivelig godt for en blek og "vinterkald" nordmann. Trengte ikke ha på jakke og skoa var alt for varme. I solveggen var det så varmt og godt at jeg ikke har kjent på maken. På lang tid. Så herlig. Og så herlig å bare kunne sette seg ned og ikke kjenne på en eneste plikt. Ingenting jeg måtte gjøre. Nei, dette var virkelig godt for en liten familie på tre. Dessuten var det så fint å komme opp hit og kjenne på gleden ved dette stedet igjen. Hjemme legger vi planer for videre arbeid og det er fort at vi bare ser på dette som en jobb. En stor jobb også.... Så helga ble enda en bekreftelse på at vi bare må stå på videre og jobbe for at vi etterhvert kan legge oss i senger inne i huset og takke campingvogna for hjelpen!

Jeg koste meg glugg med å knipse mer enn disse tre bildene. 
Så jeg håper dere er klar for noen flere gårdsinnlegg de neste dagene! ;O)

12 kommentarer:

 1. Så koselig å se bilder fra gården deres igjen - tenker dere har hatt det fint.
  Det er alltid noe eget med den første turen - slik har jeg det når jeg reiser på setra ihvertfall.
  Og første overnatting for "Lille" - så koselig.
  Tenker dere har kost dere skikkelig - i det fantastastisk været som var i helgen..
  Det ser ihvertfall ut som du liker deg der du sitter i solkroken og nyter solstrålene.  SvarSlett
 2. Fantastisk utsikt, og det ser virkelig flott ut der du sitter i solveggen.

  SvarSlett
 3. Å, så koselig det var å være på gården igjen, selv om det bare var via bloggen. Synes jeg kjenner den følelsen/gleden du har over å komme dit for første gang etter vinteren. Og tenk å våkne til den utsikten. Fantastisk! Ble overrasket over hvor lite snø det var. Det er jo full vår, selv så høyt oppe. Gleder meg til å se flere bilder!

  SvarSlett
 4. håpet du ville legge ut bilder, etter smakebiten på instagram igår!

  SvarSlett
 5. Fantastisk plass, og vær. Jeg er klar for mer!!!
  Ha en fin mandag i vårsola.
  Klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 6. Fantastiske bilder, og god påskestemning... Å, som eg misunner deg :) Godt å nyte livet utandørs... Eg pleier bruke begrepet "å reire seg", og gjer det både tidt og ofte ;)

  SvarSlett
 7. Wow.... for ei Kviteseid reklame, ikkje har eg tenkt på at det er så fint der:)
  Du er flink..:)
  Helsing
  Ei frå Kviteseid

  SvarSlett
  Svar
  1. Kviteseid er helt nydelig! Det er bare å flytte tilbake ;O)

   Slett
 8. What a magnificent view! It's marvelous also that the clear, bright air was warmed by the sun so that you could do a little outdoor knitting. Please do show us all more pictures from the farm when you have the opportunity.

  xo

  SvarSlett
 9. Happy Monday, Liv,
  These photos are fabulous! What a beautiful setting and a wonderful view to wake up to. It looks as if you had a very special weekend - a time to make memories.
  Linda xx

  SvarSlett
 10. Endelig fikk fikk dere en tur opp til gården deres, og vi leserne fikk nyte vakre bilder derfra :-) Tusen takk for at du deler :-) Fikk en liten smakebit av hvordan dere har det med den storslåtte utsikten deres i helga: Har vært på Gol, og utsikten på vei ned fra fjellet er magisk!!! Og så alle DE koselige gårdene å se på vei hjem :-) Sånt holder virkelig mine egne drømmer levende!!! :-)
  Kirsti

  SvarSlett