tirsdag 11. mars 2014

vinterbekk

En av de tingene jeg gledet meg til med turen til gården denne gangen var å vise Lille rundt. Ikke det at han har den største gleden av dette helt enda, men en skal heller ikke kimse av blikket og nyskjerrigheten til en snart 4 måneder gammel baby.

Og siden bekken er en av "serverdighetene" på gården, måtte vi tusle en tur bort til den. Det er noe med rennende vann. Beroligende og fasinerende på en gang. Fasinerende for Lille og nydelig å sove til. Jeg er så glad i dette lille fallet og den koselige broen Thomas lagde i sommer. Jeg gleder meg til sommeren da jeg kan sitte på den og dyppe føttene i rennende klart vann. Mmmm...

Broen og bekken ligger på vår eiendom og som dere ser er ikke tunet og bygningene langt unna. I midten av bildet skimter dere et tak. Det er det nye tegltaket på våningshuset. Tenk at en liten skog og litt vann kan være til så stor glede for meg. Jeg syns det er så nydelig. Og når snøen smelter nå dukker all herligheten opp. 

9 kommentarer:

 1. fantastik, dette med de små gledene. kjenner meg igjen

  SvarSlett
 2. Håper å komme meg til Valdres snart ...... Herlige vårbilder!

  SvarSlett
 3. For et vakkert sted dere har!! Jeg er betatt :) Skal dere bo der oppe etter hvert, eller kun et slags "feriehus"? Jeg skjønner godt at du syns det er nydelig, altså, for det er det! :) Naturen kan gi mye glede :)

  SvarSlett
 4. Natur er vakkert. Elsker å se forandringer ute og ser skjønnhet overalt:)

  SvarSlett
 5. Så koselig å ha en bekk på eiendommen da. Da jeg hadde småbarn hørte jeg at det første året i livet er det viktigste. Selv om vi tror at barn ikke husker noe fra llivets første år, tror jeg at de sanser og får inntrykk. Derfor er det flott og viktig at dere tar med Lille til gården og viser ham rundt. Det må jo være beroligende for ham også. Nydelige bilder!

  SvarSlett
 6. Beautiful photos! Thank you so much for sharing.
  Linda

  SvarSlett
 7. Nydelige bilder fra en flott plass, skjønner dere hadde en koselig helg!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 8. Vår er så herlig! Og det er så fantastisk å dele opplevelsen med våre små, og oppdage verden med barneøyne! Da er det detaljene som teller, og det passer jo så bra for deg! Gleder meg til fortsettelsen :-)
  Hilsen Karii

  SvarSlett
 9. Hi Dear,
  love the clearness of your pictures! So pure and beautiful!
  Have sunny days
  Elisabeth

  SvarSlett