lørdag 1. mars 2014

syrinenes tid

Jeg velger å feire denne vårdagen (ja, for nå er det offesielt vår dere!!) med noen frodige og fargerike bilder fra en tur til Øvreverket på Ulefoss (Telemark). Jeg fikk med meg to koselige jenter og vi koste oss på tunet der opp hele dagen. Produktet ble en bildeserie om lysthus laget av syriner. Men så har det seg ofte slik i min jobb at jeg får en del overskuddsmateriale. I form av bilder det kanskje er verdt å vise frem. Så til min lengten etter enda varmere tider og min glede over at det snart er syrinenes tid, legger jeg ved nettopp disse to og håper du kan la deg inspirere til å plukke med deg store og bugnende buketter inn i hjemmet når den tid snart kommer. Tre-fire kvister så fyller du din største vase og duften sprer seg behagelig rundt i husets kriker og kroker. (Jeg er altså en av dem som syns at de ikke avgir for sterk lukt.) Vi har syriner i flere farger i hagen vår og noen henger over gjerdet her fra naboens hage også. Det dufter i hver en hagekrok og jeg plukker gladelig der jeg kan ;O)

Pst! Sorry til alle med allergi. Håper dere i alle fall kan nyte bildene ;O)

9 kommentarer:

 1. God morgen til deg:) fine bilder og våren er på vei, her var det bilder av hoggorm i budstikka i dag som noen hadde møtt på en skogstur..litt tidlig;) ønsker deg en fin dag:)

  SvarSlett
 2. Jeg kan bare si en ting, jeg gleder meg til sommeren og alt det vakre vi har rundt oss! Nydelige stemningsbilder!
  Ha en fin helg!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 3. For noen fine og idylliske bilder - syriner er virkelig fine å pynte opp både ute og inne med :)
  Og for å ikke snakke om stedet du har tatt bildene, nydelig - (jeg bor selv i idylliske Telemark) ;)

  SvarSlett
 4. Første dag i den første vårmåneden, herlig! Det går definitivt mor lysere tider. Enn så lenge har jeg ordnet litt vårstemning i stua med løkplanter som liljekonvall og perleblomster. Veldig fine syns jeg. Ute er det helt grått, så viktig å ordne litt stemning inne. På fjellhytta er det enda nesten halvannen meter snø, bra det:)
  Koser meg med bloggen din, som alltid.
  Mvh Riddersporen

  SvarSlett
 5. Syriner er nydelige, og jeg setter dem i vase på utebordet jeg ;-))

  God helg - klem Siv

  SvarSlett
 6. Jeg gleder meg veldig til den tid :) til det blir varmt og deilig, lyst hele natta :) superkos!

  SvarSlett
 7. Liv,
  These photos are lovely. I have always enjoyed the scent of lilacs, but unfortunately we do not have any near where we now live. I have never seen them in the florist or market, so I will have to enjoy photos during lilac time.
  We have had glorious spring-like weather for the last couple of days, but rain and maybe even a dusting of snow is predicted tonight and tomorrow morning. Spring is not yet here.
  Happy weekend to you,
  Linda xx

  SvarSlett
 8. Syrin er berre fantastisk! Trur eg skal ha som mål å plante fleire i hagen vår i år!

  SvarSlett
 9. Syriner noe av det vakreste jeg vet og for meg representerer den søte friske lukten sommer, lys og glede! Ble så avgjort inspirert av posten og bildene dine:)
  God søndag!

  SvarSlett