søndag 6. april 2014

fortsette som før

Joda, jeg skal fortsette som før. 
Her på Livs Lyst mener jeg. Det skal ikke bare bli kofter fremover. Selv om jeg gleder meg til å ta dere med på den reisen også. Men Livs Lyst skal fortsatt være små glimt fra vårt hjem og vår livsstil. Kanskje får dere til slutt også vite hvordan det går med dette kjøkkenbordet? Hihi. Jeg har ikke fått somlet meg jeg. Å gjøre noe med det. Hadde jo planer om både hjul og ny plate. Men dere syns best jeg burde la det være som det er og som de gode rådgiverne dere er, ble jeg rett ut i tvil. Kanskje jeg bare lar det stå slik som et avlastningsbord? Eller kanskje drister jeg meg til å sette noen hjul på det? Ja, den som følger med på Livs Lyst får se.

Så jeg fortsetter altså å blogge om små trivielle hverdagsting som tallerkenhyller og klesvask.

Og mine enkle buketter plukket i hage og nabolag.

Og dere blir med om dere vil når vi svinger kosten og hammeren her hjemme. Trapp og gelender skal det bli i gangen og i andre etasje mekkes det for tiden et bad. Så det blir mer å sjå. Om dere vil. 

Så kjære Livs Lyst besøkende, jeg håper dere er klar for å fortsette som før!

20 kommentarer:

 1. Klare som bare det !!!!:)

  SvarSlett
 2. Det er koselig å både følge med på både kofter - oppussing - ja til og med klesvask :-) Så godt du fortsetter med det :-)
  Så spennende prosjekter dere har hjemme om dagen - med både trappeprosjekt og bad...Alltid gøy med nye prosjekter... Vi holder på med et spennnende prosjekt selv - med utbygging av kjøkken... De fleste ideene er på papiret enda men en ting er klart - det blir spisskammers :-)
  Lykke til med alle prosjektene dine - både bok og oppussing - spennende å følge med :-)

  Ha en fin kveld :-)

  SvarSlett
 3. Så koselig og godt å høre, det er så gildt å følge bloggen din! Og hjertelig gratulerer med spennende bokprosjekt, det blir gøy!
  Det blir spennende å høre mer.
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 4. De koseligste og vakreste bilder du viser her!!! Klem Ann Elin

  SvarSlett
 5. Følger deg med stor glede, fryder meg over både tekst og bilder. Men en liten velment advarsel fra meg angående kjøkkenbordet ditt: Du som har en som snart skal opp å gå, og kommer til å støtte seg til alt mulig, du bør ikke sette hjul på det bordet enda :)
  Klem fra Snefrid (bestemor til 5)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var jo enda en ting å tenke på. Jeg kommer visst ikke noen vei med dette bordet. Kanskje blir det kun stående som det er. Til avlastningsbord og siden frokostbord for en familie på tre. Den som lever får jammen se. Ikke vet jeg. Hehe

   Slett
 6. Amei conhecer o seu blog, já fiquei por aqui!!!Achei maravilhoso!!!Visite-me:http://algodaotaodoce.blogspot.com.br/
  Siga-me e pegue o meu selinho!!!

  Obrigada.

  Beijos Marie.

  SvarSlett
 7. Hei!

  Jeg gleder meg til å følge med på hus, gård og strikkebok : )
  Er innom å kikker hver dag, og følger deg på instagram.. alltid fine og inspirerende bilder!
  Fortsett som vanlig : )
  Ønsker deg en fin uke!

  Monica

  SvarSlett
 8. Liker interiørblogging også, men det er koftene som opptar meg mest om dagen ;) Har du navnet på den kofta som er på bildet du bruker med overskriften følg med. Den i jordfarver og modellen leier den vesle jenta? Den må nok også strikkes.....

  SvarSlett
  Svar
  1. Mener du den helt til venstre her tro?
   Link: http://www.ljo-s.blogspot.no/2013/09/koftejakten-blir-reportasje.html

   Da heter den tilfelle FINN og oppskriften finner du her: https://www.facebook.com/groups/koftegruppa/463135970461525/

   Slett
  2. Tusen takk, Liv. Da ble det ei kofte til på lista ;) Sagavoll er under produksjon.

   Slett
 9. Veldig bra å høre :-) er stadig på "besøk" hos deg, får gode tips og ideer, koselig å følge bloggen din, lykke til videre :-)

  SvarSlett
 10. Ja, fortsett, det er så utrolig inspirerende å stikke innom bloggen din! Jeg gleder meg hver gang over de vakre bildene.

  SvarSlett
 11. Åh, du tar så mye vakre bilder. Og når jeg ser kofta over stolryggen tenker jeg: der skal Liv sette seg når hun har tatt bildet. Kofta gjør at du på en måte er med på bildet i ånden. Synes du er så flink!

  SvarSlett
  Svar
  1. Du er vel skjønn Åse Marit! Gleder meg å høre at du liker det du finner på Livs Lyst.

   Slett
 12. Liv, I look at your blog daily, hoping to find a new post, and I am inspired every time. Keep doing just what you have been doing and you will have a happy American reader.
  Linda

  SvarSlett
  Svar
  1. You make me smile Linda! You are my favorite American reader! ;O)

   Slett
 13. For et nydelig kjøkken bord. Ønsker meg noe lignende, og skal lete litt i bruktbutikker. Lykke til med valget du tar for bordet, og husk det er du som må ta det, uten å bli for påvirket av andres ønsker.
  Klem Anne Line

  SvarSlett
 14. Åja gjett om jeg skal følge deg:) blir så glad når jeg leser bloggen din..ha en kjempefin dag:)

  SvarSlett