mandag 19. mai 2014

ferdigbrettet klestørk

Sist vi var på gården stod hvitveisen åpen og lys i lia under de glødende bjørkene. Mellom to av dem har det en god stund nå hengt en klessnor. I ordets rette forstand i grunn. En enkel snor til å henge klestørken på. Bundet mellom to bjørker altså.

Vi har ikke akkurat vaskemaskin på gården enda, men det hender vi har behov for å henge opp litt på en snor der oppe likevel. Dette henges så klart opp med treklyper. Jeg er stor fan av dem. De blir jo bare finere og finere jo mer værbitte og brukt de blir. 

Denne gangen var det ikke en reell klestørk skal jeg innrømme. Det var Thomas som gjorde meg oppmerksom på det: "De kommer jo til å se at kjøkkenhåndklærne er ferdigbrettet". Haha. Javisst var de det. Jeg tok dem fra skapet og hang dem opp. Jeg kunne jo ikke ta bilde av en tom klessnor! Formålet var jo å få frem hvitveislia. Så ble dette altså en illustrasjon på hvor vakker en klesvask på en simpel snor ute i vakker natur kan være. Dette er stemning. Brettekanter eller ikke! :O)

5 kommentarer:

 1. Kan eg spørre kvar du har fått tak i treklypene? Sambuaren min held på å lage tørskestativ til meg, og desse er akkurat slike eg har sett for meg!

  Liker bloggen din utruleg godt og er innom titt og ofte. Synest det er spanande å følge med på utviklinga på garden dåkas, då eg held på med eit liknande prosjekt sjølv.

  Mvh

  SvarSlett
 2. Haha.. "Emmeline" kalte det en gang å lyge-blogge... Når bildene kanskje kunne vise ting litt anderledes enn virkeligheten.. Uansett, skulle gjerne sett at mine klær hang sammenbrettet på snoren..

  SvarSlett
 3. Kjempe koselig bilde :)
  Iblant må man ta "en spansk en" for å få frem det man vil!

  God uke til deg :) klem

  SvarSlett
 4. Du får si til Thomas at jeg ikke la merke til det før "han" gjorde meg oppmerksom på det ;)
  Utrolig fine bilder. Jeg liker særlig godt når du tar nærbilder med fokus/ufokus som bildet i midten. Jeg må stoppe opp og studere en stund!

  Fortsette med bloggen din! Den er så nydelig!

  Mvh Tone

  SvarSlett
 5. Som anonym litt lenger oppe spør så lurer jeg også på hvor du har fått kjøpt nye treklyper. Synes de er så veldig mye kosligere, men har ikke funnet noen så har bare slike stygge i plast fra ikea foreløpig.
  Fine stemningsbilder fra gården nok en gang, tenkte ikke over brettene før det ble nevnt ;)

  Håper du har hatt en fin helg :)

  SvarSlett