fredag 6. juni 2014

uttrekkslampe

Det er utrolig hva litt lys kan gjøre. Og denne gangen snakker jeg faktisk ikke om levende lys. Jeg syns nemlig det ble så stemningsfullt i stuen da vi hengte opp vår nye lampe. Jeg har lenge ønsket meg en slik uttrekkslampe og nå henger det en her over sofaen i stuen. 

Bildet: På bordet ligger en gammel brodert sommerduk, dronning Ingrid i terrakottakrukke er sommerblomst nummer en her i huset og under bordet står en gammel kurv full av blader. 

Jeg ble så glad for denne uttrekkslampen. Nå kan jeg krype opp i sofaen og de brune saueskinnene om kveldene med strikketøyet og faktisk se godt hva jeg driver med. Det har vært litt dunkel belysning her inne tidligere. Koselig det, men lys må man ha om man skal utføre godt arbeid ;O)

Bildet: Stripete puter fra Tine-K i sofaen, store fine og brune saueskinn ligger også fremme om sommeren og på den broderte duken på bordet ligger det en liten linduk i blått og hvitt fra Himla. 

2 kommentarer:

  1. Hvor er det bare en hyggelig stue I har.

    SvarSlett
  2. Disse uttrekkslampene var jo i "alle" hjemm på 60- og 70tallet. Husker vi hadde to på hytta og ei hjemme. Det er alltid godt å kunne se hva man holder på med, og når lampene ikke er i bruk er det bare å klappe dem sammen. Praktisk, spør du meg. hilsen U9

    SvarSlett