tirsdag 21. oktober 2014

varme smil og frisk luft


- som i et lite eventyr -


På søndag dro Thomas og jeg opp til Eidsborg museum (Vest-Telemark). Det var en fin dag tross skodden som lå over landskapet. Formålet med turen var å være med å åpne utstillingen "Kufteskogen" som skal stå helt til 14. desember. Det ble en utrolig hyggelig dag med fullt hus. For det første var det så godt å ta blikket bort fra Mac`n som jeg har sittet ved de siste månedene. Jeg har vært fullt konsentrert om Kofteboken og jeg er fortsatt inne i en intensiv periode. Derfor var det så utrolig godt med denne avvekslings-turen. For det andre kom vi litt før tiden og fikk anledning til å tusle rundt på tunet der oppe og kose oss. Se på bygningsdetaljer og suge til oss inspirasjon til egne prosjekt. I frisk luft! At tåken lå tett gjorde ingenting. Egentlig var det bare fint. Det ble stemningsfulle bilder av det... :O) Ikke minst var det så koselig å hilse på så mange av dere der inne på museet. Takk for hyggelige tilbakemeldinger og varme smil. Takk for praten og varme håndtrykk. Det har blitt høyt prissatt!

*På Eidsborg museum har "den store koftejakten" egen utstilling i to montere pluss en dokumentasjonsvegg.
(Vittig at jeg skulle havne på museum - og så lenge før pensjonsalder da gitt ;O)

*Pluss har museet utvidet med en "kufteskog" med mange herlige kofter folk har lånt ut til dem. Har du en kofte å vise frem, ta bare kontakt med museet. Det er plass til enda flere!

9 kommentarer:

 1. Oh, so beautiful! Wish were there...

  SvarSlett
 2. Så nydelige bilder. Og det var sikkert en nydelig dag også, til trods for tåke. Deilig å komme ut litt. Ikke noe er som frisk, norsk høstluft.

  SvarSlett
 3. A little fog always adds a magical touch to photos. Looks like a lovely place to visit.
  Linda xx

  SvarSlett
 4. Så vakre og stemningsfulle bilder, sikkert en fin dag!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 5. Makalöst vackert....magiskt!
  Varm kram,
  Titti

  SvarSlett
 6. Nydelige og stemningsfylte bilder, skal titte innom bloggen din igjen :)

  SvarSlett
 7. Liv Sandvik, hallo! For mange år, jeg har lest bloggen din, og jeg elsker deg veldig mye !!!! Og til slutt bestemte seg for å skrive til deg !! Kan jeg kjøpe dine herlige norske cardigans? Vil gjerne ha din cardigan. Du er min venn :) Jeg leser deg i mange år. Vær glad du og babyen din! Med kjærlighet fra Russland, Svetlana.

  SvarSlett
 8. Så flotte bilder!! Og gøy at det går så bra med Kofteprosjektet. Hadde jeg vært flink til å strikke, skulle jeg nok kjøpt en bok, men foreløpig får jeg være fornøyd med å klare å strikke enkle, ensfargete klær til ungene, he he....

  SvarSlett