onsdag 8. april 2015

dyreliv i fjøset

Da var småfuglene på plass! Husker dere disse

 Jeg så for meg at det kunne bli koselig med litt "dyreliv" i fjøset. Så på noen bjørkekvister plassert i en gammel sinkbøtte med vann, festet jeg de tre fuglene. Jeg må ha litt dill og dall her i fjøsgangen. Her går vi jo stadig forbi og innom. Og det gleder meg faktisk at jeg kan styre og ordne litt her. Jeg har forresten laget hyllen selv. Åh jada. Saget, spikret og hamret ;O)


Vi har det vi trenger av vann og vaskemuligheter i campingvogna, men litt "serverdigheter" tilknyttet utedoen i låven, må vi jo ha. Emaljert vaskefat, kanne med nytt vann, håndkle på en gammel treknagg og god, god såpe. Det skal dufte godt selv i enkle omgivelser! Jeg liker så godt dette røffe rommet. De værbitte tømmerveggene og de slitte gulvbordene. Det skal liksom ikke så mye til for å skape litt stemning. Og her syns jeg atlså at fuglene gjør en god jobb. De ser så levende og koselige ut. Jeg forventer nesten at de tar en trall.

7 kommentarer:

 1. Så fint! Du er utruleg flink til å lage "mykje" utav lite! Fantasisk inspirerande! :)

  SvarSlett
 2. Oh, how sweet!!! Lovely decorations!
  All my best
  Elisabeth

  SvarSlett
 3. Så utrolig vakkert... Elsker stemningen du lager. Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 4. :-)))) Det ser bare så sødt ud - og så hyggeligt - og også humoristisk. Tænk om der var lyd på ;-)

  SvarSlett
 5. Så vackert och inspirerande! Det var ett tag sedan jag tittade in här nu! Fick alltså mycket fint på en gång! Skön vår till er!

  SvarSlett
 6. så søt !!! Jeg elsker bildene dine !!! en fin søndag ønsker angie

  SvarSlett
 7. Har en liten plan om å fikse en utedo selv jeg i sommer. Det er som du sier - det skal ikke så mye til, kanskje litt grønnsåpe og noe fine gamle ting, en liten rye og noen knagger...... Dette var hyggelig inspirasjon.

  SvarSlett