torsdag 2. juli 2015

blomst fra barndommen

Det er mye stemning i noen små og pjuskete buketter med markblomster syns jeg. Dette og noen tente lys på kvelden, kan i et enkelt møblert interiør skape koselig stemning. Ekstra kos er det når man kan tusle rett på utsiden av huset og plukke med seg. Fra hage, tun eller fra veikanten. Og har dere lagt merke til grøftekantene i sommer? Der er det mye fint å hente. Det er virkelig en del av sommeren for meg, å tusle ute og hente inn små buketter. 

Og ekstra koselig er det når jeg finner blomster som minner om barndommen. Engsmelle er en av dem. Det er lenge siden jeg har sett den. Blomsten jeg likte å klemme på som barn :O) Jeg må sørge for at den får slå rot oppe på gården også. Har ikke sett mange der. Engsmelle er en flerårig plante, så jeg håper den vil like seg der oppe og bli mange!!

2 kommentarer:

  1. Ja minner fra barndommener koselig. Vi er på landet for tiden og her er det masse villrosebusker. Nydelige rosa roser som snart springer ut. Husker da jeg var barn at vi samlet rosenbladene og blandet med vann. Innbilte ossat vi lagde parfyme vet du.
    klemz

    SvarSlett
  2. Husker også Engsmelle. Den var det lov å klemme på. mammas fuchsiaknopper og Løvemunn var ikke lov å klemme på, men det er klart jeg gjorde likevel;-) Unnielisabeth

    SvarSlett