fredag 4. september 2015

en liten oppsummering

Det er kanskje mange av dere som følger meg på instagram, men nå får dere heller tåle en liten samlings-reprise, for her kommer nemlig sommeren vår i bilder. 
Endelig kom tiden og anledningen til å flytte på landet. Vi har brukt mye av sommeren til tunge og store flyttelass. Hva man eier! Fordelen med å rive alt ut av skap og skuffer, er jo at man har en gyllen sjans til å kvitte seg med litt. Vi har rigget oss godt til i leiehuset, og er nå så nærme gården at vi ser en mulighet for å sette den i stand innen rimelighetens grenser - tidsmessig. 

Det har vel vært en nokså grå sommer om man ser på statistikken over værmeldingene. Det rare er at man glemmer det så fort, og husker heller alt det vakre og alt det hyggelige man fikk gjort. Det sitter igjen flest solskinnsdager i mitt sinn, og et par i grått, men er ikke også det vakkert?

Vi har da spist en rekke måltider ute, og spist en hel haug med desserter. Vi har hatt masse besøk, og kost oss på tunet i leiehuset. 
Det har blitt mange og koselige timer på gården. Ikke så mange som vi har hatt tidligere, for flyttingen har tatt sin tid. Men vi har kost oss desto mer de dagene vi har vært der. Og lagt planer og drømt. Og så har vi plukket markjordbær rett på utsiden av dørene og spist enda flere desserter.

Vi har nytt utsikt og skiftende himmel. Dette er oversikten man får rett nede i veien for gården. En liten tur i nabolaget altså, og dette åpenbarer seg. Vi tar inn og nyter i dype og gode åndedrag, og kjenner det er helse i hvert pust. 

Turer til gårsdbutikker og utsalg har det også blitt. Og jeg kan tilbringe timer i koselige butikker på landet. Atmosfæren og sjarmen man finner på slike steder er helt unik.

Skulle jeg oppsummere vår erfaring av å flytte på landet, så langt, kunne jeg gjerne sagt: 
Vi rett ut storkoser oss!
Og gleder oss til fortsettelsen.

6 kommentarer:

 1. Det ser jo helt fantastisk nydelig ut!! Og du tar så utrolig vakre bilder! Følger deg på instagram også, men fint å se det sånn samlet her på den måten! Prøver å komme igang med litt mer blogg igjen jeg og :-) Nyt den fine høsten vi har foran oss! KLEM

  SvarSlett
 2. Hi Liv, I really enjoyed this post. Makes me want to come back to Norway right now! I would love to explore some of the shops you speak of. Instead I am home working long hours and dreaming of Norway.
  Linda

  SvarSlett
 3. Hallo Liv, ein wunderschöne blog .liebe grüsse Martina

  SvarSlett
 4. Herlig oppsummering, vakre bilder. En ordentlig flott sommer, synes jeg også. Og fortsatt kan vi være heldige og få mange fine, klare solskinnsdager. Forresten, det er magisk vakkert også når disen legger seg over landskapet og visker ut konturene. Takk for titten!

  Tine

  Tine

  Tine

  SvarSlett
 5. Dear Liv May I say that it's the little things in your blog that I love... your incredible landscape photos always grab me by the heart. I can stare at their beauty and almost be transported to Norway in minutes. There is so much to soak up in your writings and photographs, and I do confess that I borrow ideas from you for our little Cottage here in the States! I am enjoying reading about your journey to the farm! Thank you for your wonderful posts. They truly brighten my days. ---Dawn from Blue Willow

  SvarSlett
 6. Dere er veldig modige, men der er jo alldeles nydelig, lurer på hvor langt det er til nærmeste nabo…. ha en fin uke hos deg!

  SvarSlett