torsdag 25. februar 2016

koppoppheng

Da jeg var på den landlige butikken Kvist (på Øvrebø i Vest-Agder) for en liten stund tilbake, kjøpte jeg dette røffe koppopphenget. Det er rart med disse landsens butikkene syns jeg. Det er så koselig og stemningsfullt der, og man må liksom kjøpe med seg en ting for å ta noe av den fine atmosfæren med hjem. Det er jo ikke alltid man trenger tingene man finner mener jeg ;O) Men valget falt altså på dette koppopphenget, og jeg har faktisk en plan med det da. 

Jeg vil bruke det til plantebordet mitt på låveveggen, og jeg måtte henge det opp med det samme. Som dere da skjønner, er det ikke nødvendigvis kopper jeg skal bruke det til, men heller utstyr jeg trenger i forbindelse med utelivet sommerstid. Kanskje trer jeg noen terrakotta-potter over stativet også. Jeg gleder meg til å stå her og plante om potter og blomster. Kanskje blir det litt såing også. Fra frø. Da skal jeg som sagt bruke de gamle hvite "godteposene" her. Gleder meg!

3 kommentarer:

 1. Good idea, how to use the cup holder.
  Love your inspirations.
  Best regards - Margit

  SvarSlett
 2. Masse fine knagger og henge opp forskjellige ting på :)

  Lisbeth :O)

  SvarSlett
 3. Liv, I also like seeing different uses for well-designed articles like that metal cup hanger. You were wise to buy it and to find how useful it will be outdoors as you plan your garden.

  Best wishes. xo

  SvarSlett