mandag 26. juli 2010

NATURMATERIALER I BRUNTONER PASSER SÅ GODT TIL VÅR BLÅ STUEVEGG

Kjære besøkende her på LIVS LYST!
Kjære trofaste og nye lesere. Nye og gamle følgere!

Jeg vil innlede med å si at jeg setter så pris på alle besøk og tilbakemeldinger her. Det blir jo nesten en klisjè å si det som også mange av dere andre gjør. Men jeg setter jo virkelig pris på alt dette! Og jeg er skikkelig fornøyd med at jeg begynte å blogge. Det har åpnet dørene for så mye nytt!

Hos Thomas og meg nå er det rimelig kaos. Vårt hjem er under utbedring for å si det slik. Som jeg har nevnt før står Thomas på taket når han har tid. Vi skal etter det bygge på en entre og et inngangsparti på huset vårt. Thomas skal lage en vegg-til-vegg-bokhylle i stuen og vi skal pusse opp både gang og lage bad. En del av møblene i stuen skal byttes ut. Blant annet leter vi etter en ny sofa. Og vi har enda ikke fått hengt opp noen bilder på veggen... Ja, det er mye å ta tak i her... Og dere får følge med i prosessen her på LIVS LYST.

Men enn så lenge prøver jeg å få kontroll og gjøre det så koselig jeg kan i vårt lille hjem.

Og det er som regel det koselige dere får se. Hihihi... 
Men det blir nok noen før-og-etter-bilder etterhvert også. For det er jo litt gøy!

Men altså: enn så lenge, gjør vi det så koselig vi kan med det vi har nå.

(Trykk på bildet for å få det større)

Og her om dagen fant jeg noen merkelig store kongler i nabolaget og jeg la dem i sola slik at de foldet seg ut. De er kjempe fine og veldig store. Trodde man måtte til utlandet for å finne slike...
Nå ligger de i det hvite brettet på stuebordet sammen med et horn. Jeg syns det er så koselig å pynte med naturlige materialer. Særlig om man finner dem selv da! (Hornet er kjøpt på brukthandel.)


(Trykk på bildet for å få det større)

Til den lyse blå-stripete veggen vår i stuen, er det så fint med brunt som kontrastfarge.
Brunt og lys blå er utrolig vakre farger sammen. 
 Så det passer med koffertene våre og de skjønne gamle skoene til Bestefar her syns jeg. Og nå også de store kongelene og hornet. I glassylinderen ligger det kastanjer og støer opp om lyset. Også de er brune.

Takknemlig klem fra meg til dere!

English: And I will continue to write some words in english too ;O)
Maybe I don`t always have time for it . But then you can use the translater, ok? I will write in english to you Laura and every other who visit LIVS LYST. I do appreciate every single visitor here. And it`s fun that people "all over the world" are interested in what "little I" do and like. You are so welcome!
I have showed you some pictures from our livingroom. I try to make things nice around in our house. Thomas is working on the roof. We are about to build a new entrance and a bath in our house and we are going to exchange some of our funitures here. For example the sofa. So it`s a lot of things to do, and in the meantime I really try to make things nice here. And it`s the nice things you see on the pictures. *Smile*
But maybe you will se some before-and-after-pics too. I think that is very fun!!

17 kommentarer:

 1. Thanks ! For alt, nydelig kommentar og nyyydelig Inspirasjon fra hjemmet ditt!! Det er lekkert med blått til brunt og bringer man litt fra naturen inn blir det enda vakrere :) Jeg liker disse fargene godt selv, og har blitt mer bevisst på at vi trenger både kaldt og varmt for å få en fin balanse. Også for å trives bedre !

  Du tar så fine bilder, jeg leste at du hadde skaffet deg et nytt macro objektiv ? Hva slags type har du ?
  (Jeg bruker fortsatt mitt vanlige Canon EFS 17-55mmm, men så mye som jeg elsker detaljer MÅ jeg straks skaffe meg Macro)

  Kos deg i dag du og !
  Klem Aina

  SvarSlett
 2. Hej,
  long time i come to visit your blog, today i send you many greetings! Thank you for the wonderful posts and today for english!!!!!
  many greetings from germany, andrella

  SvarSlett
 3. så flott blogg du har!!
  Og jeg er helt enig med deg; blått og brunt er nydelig sammen:)

  Min favorittkompinasjon!

  Ha en fin mandag:)

  Hilsen Jenny

  SvarSlett
 4. Du gjør det jo selv så utrolig bra Liv!! Seriøst, jeg satt her om kvelden og rullet meg opp og ned, igjen og igjen, og ble helt målløs. Og det var akkurat lyset som var så magisk. Så det trenger du IKKE og uroe deg for, for det klarer du helt fint å få frem. Men jeg kjenner meg igjen, jeg er enormt kritisk til det jeg gjør og bruker laaang tid med å ta noen bilder før jeg blir helt fornøyd. Noen dager går det rett vest pga været og da skulle jeg gjerne hatt et bedre redigerings program. Vi får se hva vi får overtalt mannen til å installere. Ellers fins det jo en hel haug av hjelpemidler i fotobutikkene, men aller først altså ett nytt macro. Ja er ikke Canon bra ? Men jeg har hørt at også Tamron har noen fantastiske objektiver. Carina (Made in Persbo) har tipset meg om det. Og du ser jo hva ho klarer..

  SvarSlett
 5. Koselig hos dere Liv...håper dere har hatt en fin sommer:)
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 6. Thank you for writing in English, that is really so kind of you!
  I love pinecones, I always collect them everywhere I go, they're so decorative and charming.
  You're trying to make things nice: and you're definetely doing it so well!!
  Have a blessed day,
  Fra

  SvarSlett
 7. Brunt & blått er nydelig farger sammen ♥ og flotte bilder her inne hos deg… titter innom ofte, men ikke alltid jeg får lagt igjen en kommentar… Kan jeg spørre deg hvilken skrift type du har brukt som tekst på kongle bildene og sko bilde? Ønsker deg en flott dag videre, klem fra Mette

  SvarSlett
 8. Kjempe koselig stue! Tapeten likte jeg utrolig godt og lyseblått er alltid fint sammen med brunt.
  Du er så flink med detaljer og helhet.
  Klem fra Hanne Mette

  SvarSlett
 9. Hej!

  gillar din blogg starkt! Kul att läsa lite norska ibland också. Jag bodde i Bergen ett år när jag var liten och kommer väl inte ihåg språket så mycket nu, men "koseligt" har ingen riktigt bra motsvarighet på svenska så det använder jag ännu!

  SvarSlett
 10. Hei, der var du igjen. Så fin den nye bloggen din er også, gleder meg til å følge den videre:-) Klem fra Laila

  SvarSlett
 11. Hei Liv!

  Så nydelig stuen deres er.
  Helt enig med deg i at blått og brunt er fint sammen.

  Genialt med det gamle papiret. Så dekorativt, fint og ikke minst miljøvennlig :)

  Fortsatt god sommmer!
  Klem fra Marianne, Inspirasjonsguidn.

  SvarSlett
 12. Thanks for writing in English. Sometimes the translater makes things sound very funny. I am really enjoying your blog.

  SvarSlett
 13. Hei Liv!
  Så spennende med alle planer, og alt som skal skje i hjemmet deres! Var herlig å få en titt fra bryllupet, og bestefars gamle sko var virkelig en helt spesiell gave da! Brune kongler er herlige, og jeg plukker alltid med meg noen når vi er i Danmark! Kan tenke meg at det finnes noen tilsvarende i strøk som vender mot Danmark, der skogen er litt lik.

  Kos dere med huset og hverandre!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 14. Så spennende med alt dere driver med:D Alltid like kosli å følge med:)

  Ha en fortsatt nydelig sommer:)

  Silje

  SvarSlett
 15. Utrolig vakkert! Flotte bilder som alltid:)
  Kjenner meg godt igjen i innlegget over; det er vel sjelden jeg har behov for tingene jeg kjøper meg;) Men.....når man kommer over noe man bare "må ha" - da er det vel behov?! hihi;) joda, det er en overbevisning jeg lever fullt opp til ihvertfall:)

  SvarSlett
 16. Knallfine bilder:-)
  Takk for hilsen på bloggen min:-) Det var koselig:-)
  Ha en kjempefin uke:-)

  SvarSlett
 17. heisann!
  Lekker tapet
  Hvem kommer den fra og hva heter den da?

  SvarSlett