torsdag 2. september 2010

ER MAN TÅLMODIG, KAN DET TIL SLUTT BLI KOMPLETT!

Jeg har funnet ut èn ting i årenes løp i stadig jakt på gamle skatter; man må være tålmodig. Det er ikke alltid man finner alt i ett. Det er mer vanlig å finne en kopp her og en skål her flere måneder, ja kanskje år etter. Og noen ganger dukker det opp ting man ikke egentlig har gått og tenkt at man ønsker seg en gang. Men når den står foran deg, da skjønner man det fort!!


 Så da dette stativet dukket opp var det ikke noe å lure på. Selv om det var grønt. Jeg har bare sprayet det med sort billakk fra Biltema. Der har de alle farger på boks. Blanke og matte farger.

Ja, det var stativet, men hva med alle de andre delene da?? Det var jo kun et stativ...
*Vi hadde allerede såpekopp. Den kom vi over på et marked i Gamle Fredrikstad i fjor sommer.
*Såpen har jeg kjøpt på en butikk i Nevlunghavn tidligere i sommer. De har også slike på Home&Cottage
*Gamle vaskebaljer har vi "hauger og lass" av. Tar det alltid med oss når vi kommer over det i bruktbutikker og på loppiser. Jeg har solgt noen og noen har jeg på "varastyr" og tror jeg kommer til å få bruk for dem en vakker dag! ;O)
* Akkurat denne vaskebaljen og kannen er faktisk helt nye og kommer fra Ib Laursen. Disse kjøpte jeg av Bente i Othilies gårdshandel.

 Håndkle hadde jeg selv! Dette er et Tila-håndkle jeg faktisk har sniklånt fra Livs Lyst SHOP akkurat for denne foto-shooten. Det passet så godt til stativet syns jeg. Men det er til salgs altså! Jeg skal gå sporenstreks rett inn og legge det på plass igjen nå! ;O)

Ja som dere skjønner må man som regel være litt tålmodig. Og man må regne med å jobbe litt før alle detaljer er på plass og det kan settes der det hører hjemme. Og jeg som liker at ting ikke bare står til pynt, får virkelig håpe at vi kan sette dette ut i et gjestehus eller på et soverom på et feriested etterhvert!
(Og DE planene får dere få en annen gang! ;O)

Tipper dere har opplevd lignende og har historier å fortelle selv?!!!

English: I found this green project here the other day in a second hand store. And sometime you come over things you didn`t even now that you were wishing for. I saw it with ones. I wanted that rack even though it was green. So I have now sprayed it with black car paint on box. We have bought the different parts (as the tub and the jug) a part from eachother. And it`s necesarry to be patient when you are looking for treasures like this. It`s seldom that you find everything complete at the same time. You find a thing now and you find a thing then. So you have to be patient to make it complet and nice! I think this was nice. A real norwegian thing. Do you have these racks in your country? Or is it just typical norwegian??

15 kommentarer:

 1. Utrolig flott, Liv! Snakker om å ha hellet med seg! Dette ble nydelig. Gode bilder også! Ser dere har malt grå golv dere også, det er bare SÅ fiiint!

  SvarSlett
 2. Rett og slett veldig nydelig og stilig! Ble fint med det myke håndkleet til og den tøffe kurven ved siden av! Har kikket innom bloggen din en del i det siste, og nyter det hver gang, så takk! : )

  SvarSlett
 3. Ja dette stativet står på min liste og:)Har noenutrolige historier på slikt jeg og....tolmodighet er en dyd:)men det rare er at det en har i hodet en leter etter...kommer til seg etter hvert:)
  ble kjempfint dette Liv...
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 4. Flott! Eg fann alle delane til mitt spredt i eit falleferdig hus... Men alt er skikkelig slitt og brukt.

  Klem E :)

  SvarSlett
 5. Så fint, sån skulle vi hatt på nesøya, (min mann's familie bor i ett hus fra 1700 talle) der hadde den passet inn=)
  Lekkert=)

  SvarSlett
 6. Også gjelder det å se mulighetene, og det gjør iallefall du!
  Har nytt de flotte bryllupsbildene dine nå...

  SvarSlett
 7. For et flott vaskestativ. Kjempefint!

  Hvordan er det egentlig å spraye møbler? Har to kurvstoler som jeg lenge har tenkt å spraye hvite, men jeg har liksom ikke tatt sjansen. Noen tips til hva som er lurt?

  Ha en finfin kveld!

  Hilsen fra
  HG

  SvarSlett
 8. Jeg vil gjøren sende deg en liten hilsen. Etter å ha "fulgt" deg noen måneder nå, har jeg blitt avhengi å se inn til deg hver eneste dag! finner frem kaffekoppen å setter meg godt til rette mens minstemann tar seg en lur å tenker jaja, hva spennede har Liv å vise oss i dag:) å du leverer altid. Du har en fantastisk smak. Å i dag var ingen unntak. Men jeg satt meg ned med Bonytt i steden. Å tok fatt på artikkelen Friskt i minne. Å begynte med å studere bildene. Ja men dette her er det noe skjent med tenkte jeg. Nei men det er jo Liv:) Å vet du hva jeg tenkte. Henne kjenner jeg:) Så mye åpner du ditt liv for oss at jeg føler at jeg kjenner deg uten noen gang har møtt deg. Det i seg selv viser at du er ett fantastik menneske. Jeg vil følge deg videre og gleder meg til nye innleg hver dag. Tusen takk for at du er den du er

  En liten hilsen fra Yvonne

  SvarSlett
 9. So fint dette var☺ Eit nydeleg gammalt stativ☺
  Du har nok rett i at ein må leite litt før ein finn det ein er på jakt etter, eller alle delane for den saks skyld...☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 10. Fint ble det! Jeg har også et stativ og etterhvert funnet fat, men er stadig på utkikk etter resten.

  En antikvitetshandler sa en gang jeg var på jakt at om man har stativet så er man heldig for det er det vanskligste å få tak i (hvis man vil ha et orginalt gammelt et). De har blitt veldig populære. Mitt er i dag i bruk på hytta.

  SvarSlett
 11. Hej vännen!

  Ja visst är det så att med tålamod kommer man långt när det gäller att hitta eller skapa det man vill ha. Så fint du fått till stativet och roligt att du nu har hittat de rätta tillbehören så att den är komplett :)

  Vill också säga än en gång hur otroligt vackra bröllopsbilderna blev! Roligt att ha så vackra bilder för att minnas en så stor dag i livet :)

  Kraaam, Carina

  SvarSlett
 12. Fantastisk!!
  Liker også tankegangen din. Helt enig!
  Klem,H

  SvarSlett
 13. så fint:) Kjempefint dykk har det! Kosleg å sjå så fine bilete frå bryllupet.Såg ut som eit drømmebryllup:)
  Ha ein fin dag!

  SvarSlett
 14. Så flott det ble.
  Jeg har også et komplett sett. Det sto igjen da vi overtok gården vår.
  Stativet er forøvrig orginalt i den grønnfargen du liker så godt :-)
  Veldig rare fargekombinasjoner på mitt sett. Ditt var mer stilrent og fint :-)

  Ha ei fin helg! Hilsen Astri :-)

  SvarSlett
 15. Nydelig, så gøy å få den komplett til slutt! :-)

  SvarSlett