onsdag 20. oktober 2010

FOTOGRAFBILDER FRA LEILIGHETEN - DEL II

  Litt flere bilder rakk jeg å legge inn før gjestene min kommer. Det var høst da disse bildene ble tatt og det er høst nå. Det passer godt med innekos. I sengen som står i stuen satt jeg og strikket mine Tila-hånklær. (Litt keitete smil igjen...hihi...)     
Det brune skapet dere ser under her, står i leiligheten enda. Det skal få stå til visningen er gjort unna. Og etter det vet jeg ærlig talt ikke hva jeg gjør. Jeg liker det så godt, men så skjønner jeg ikke med mitt bare liv hvor vi skal sette det i vårt nye hjem... Jeg har lurt på å male det hvitt og gjøre det mer "norskt" og trykke det inn i huset vårt. Jeg har også vurdert å pusse det opp for så å selge det... Nei, jammen vet jeg ikke hva jeg skal gjøre enda... Så det får stå i leiligheten nå til salget er over, så håper jeg at jeg har kommet til en løsning. Hm... man blir liksom litt glad i disse møblene også....                                               
    
(Alle bilder i dette innlegget er tatt av fotograf Bård Jørgensen for Bolig Pluss.)  
Vil bare også ønske de nye følgerne velkommen i dag også! Takk til deg som hadde lyst å bli følger nr 881 i dag. Tenk det! Over 800 følgere. Hjelp... man får liksom litt prestasjonsangst også. Jeg vil jo veldig gjerne at dere skal like det dere ser her inne. Så har du ønsker eller forslag, tar jeg gjerne i mot det. Og uten dere hadde jo ikke dette vært noe gøy. En ydmyk og takknemlig klem fra meg til dere i dag. Så knottes vi mer senere! ;O)

English: More pictures from my apartment who I`m selling these days.

6 kommentarer:

 1. Mange nydelige bilder fra leiligheten din, og et fint bilde av deg!! :-)Bruker du en spes. innstilling på kameraet ditt mest, når du tar bildene dine? Synes det alltid er så fine og duse farger på dem! Ha en fin kveld! Klem

  SvarSlett
 2. Skjønner veldig godt at du har blitt glad i skapet ditt :-) Jeg har en gammel buffet som mine oldeforeldre fikk i bryllupsgave, og den kan jeg aldri kvitte meg med. Den er diger (over 2 meter høy, og ca halvannen meter bred, men jeg elsker den :-)

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder og et vakkert bilde av deg :)

  MAIAklemmer

  SvarSlett
 4. Kjempe fine bilder!!!!
  Det er så gøy å følge deg Liv Jorunn!!!!
  Jeg er like spent hver gang jeg skal inn på sia di om det er noe nytt og blir som regel ikke skuffa!!!
  Stor klem fra Miriam

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder fra leiligheten, både av deg og interiøret!!!
  Masse lykke til med salget!!
  Klem Anita

  SvarSlett
 6. Hej Liv
  Tusind tak for linket - hvor er du sød at hjælpe mig. Nu håber jeg at jeg kan komme videre, hold da op hvor man kan bruge oseaner af tid ;o)

  SvarSlett