tirsdag 12. oktober 2010

KANSKJE LITT FLAKS, MEN SLETT IKKE UMULIG!


 

At dyrehorn er fint i interiøret, er en kjent sak blant oss bloggere (og dere som leser dem). Disse hornene syns jeg passer inn i et hvert hjem. Uansett stil og form. Å ta naturmaterialer inn, spesielt om høsten da det er så mye å plukke av, det kan alle gjøre! Men horn... det er kanskje ikke så lett å få tak i det... Jeg tror jeg har nevnt det tidligere her på LIVS LYST, at man faktisk kan være heldig å finne disse horna ute i skogen eller på fjellet. Man skal kanskje ha litt flaks, men det ligger horn rundt forbi. De horna for eksempel elgen ikke har bruk for selv. De han vokser fra. Så kan vel vi ta dem?!! Vi hadde slik flaks her i høst. Akkurat der vi satte oss ned for å grille ved bålet, der lå hornet! Ja, det var kanskje litt flaks det. Men ta deg en skogstur nå i det nydelige høstværet og se om du kan snuble over et du også! Og gjør du ikke det, får du i alle fall en god og frisk opplevelse i den norske skog. Og det er jo ikke så værst bare det heller!

English: Horn from animals are a nice thing to the interior. And I like to use nature materiales and there are a lot of things to find and take inside this time of the year. These horns are actually lying around in the norwegian woods. The moose let go of his horns when he is growing, and you can be the lucky one to find it! We have such luck a few weeks ago. We find this horn from a moose and I took it home in our livingroom. So take an excursion in the woods and look for it you too! ;O)

3 kommentarer:

 1. Dyrehorn er flott!:-)
  kan legge til at hvis man tar seg en fjelltur i høst, er det ikke så usannsynelig at man snubler over noen flotte horn. Vi fant mange i hulderheimen i fjor. Dessuten er jo fjellet også nydelig om høsten:-)

  SvarSlett
 2. Horna er jo finest nå om høsten, siden at elgen feller horna nå etter parring.

  Tips:
  Nå som det er elge jakt (jakt gnerelt), så kan en ta seg en prat med de lokale jegera som kan spare på horn som enn kan få, men de fineste tar de selv vare på.

  SvarSlett
 3. Jeg har funnet horn ute! Men det har ikke fått den plassen den fortjener i hjemmet enda... Vet ikke helt hva jeg skal bruke den til... Smykkehenger?
  Knagg?
  Kanskje bare pynt - vi får se:)

  Klem til deg:)
  Duse Pasteller

  SvarSlett