søndag 10. oktober 2010

DETTE ER MITT TIPS TIL DERE!Så gøy at dere ville ha litt "gardin-fokus" sammen med meg! Jeg skal prøve å få laget en slags link som blir liggende synlig her på LIVS LYST. Med gardintips fra dere! Kjempe gøy! Og gode tips var det jammen også. Her er det hvit lin, blonder og mellomverk. Akkurat slik vi liker det. Akkurat slik det passer i et "gammelt" interiør. Jeg skal ta meg en ordentlig runde innom alle som har skrevet kommentarer! Og la meg inspirere enda mer! OG HAR DU LYST Å HIVE DEG MED PÅ "GARDIN-FEBEREN", SÅ LEGG IGJEN KOMMENTAR HER NÅ! (Og les evt. to innlegg under for "instruksjon".)

På kjøkkenet hjemme hos Thomas og meg, henger nok den fineste gardinen vi har i huset. (Vi har jo strengt tatt ikke så mange gardiner da...hihi...) Dette er i alle fall en hjemmevevd (!) kappe med hjemmeheklede og store blonder. Helt nydelig syns jeg. Det er arvegods og den er godt tatt vare på. Tusen takk Ma! Jeg vil gjerne få tak i (eller kanskje jeg må slå til å lage noen selv) flere kapper av denne arten, for til krysspostvinduene her i huset, har Thomas valgt ut fint listverk. Det er trist å skulle skjule dem. Så kapper som dette er mitt tips til dere! ;O)

18 kommentarer:

 1. Most windows in our house have no curtains ...
  The picture of your kitchen window is very nice!
  Have a nice day!

  Klem
  Esther

  SvarSlett
 2. Virkelig nydelig gardinkappe dere har i kjøkkenvinduet deres ja. Enig med deg at det er flott å ha den inni vinduet når listene er så fine. Artig initiativ du har tatt i forhold til gardiner. Gardiner gjør mye for stilen og er vel noe de fleste er opptatt av. Skal prøve å få vist noen av mine når det blir lyst i morgen.

  SvarSlett
 3. Nydelig kappe i kjøkkenvinduet deres! Lekker:)

  Hadde nettopp et lite gardininnlegg uten å vite om din utfordring...hehe
  Handlet ikke kun om gardiner da, men var noen gardinbilder med der:)

  Kos deg videre i kveld!

  SvarSlett
 4. Supert med gardin tips : ) Det trenger jeg også!!
  Dere har det så utrulig fint hjemme hos dere!!
  Kos dere i kveld
  klem Tove

  SvarSlett
 5. Vilken jättevacker gardin - passar perfekt i ditt fina lantkök!

  Klem
  Lisa

  SvarSlett
 6. Rålekkert, Liv - som alltid i dine innlegg! Dette må kopieres etterhvert! Klem C

  SvarSlett
 7. Dette var jo et praktfullt eksemplar av en kappe. I mitt hus har jeg kun kapper oppe for å få inn mest mulig lys. Det er gamle heklekanter, blonder ol, og er de gamle og flotte som din er det jo flott.

  SvarSlett
 8. Nydelig gardin=)

  Ser offte mengder med div gardner på loppemarkedet, men det meste blir bare kastet mye er veldig fint og har gammle mønstre (veit jo ikke om det er gammelt, men mye fint er det uansett).

  SvarSlett
 9. Disse kappene hadde passet på to av vinduene på mitt kjøkken også. På det siste vinduet må vi ha gardiner som kan trekkes for.

  SvarSlett
 10. Kappen var bare helt nydelig!!! skikkelig VAKKER! Passet jo bare så godt inn:o) Ha en fin kveld! Klemmer, Marianne

  SvarSlett
 11. Nydelig kappe!! Så gøy det var med litt gardin-inspirasjon, jeg har kikket rundt på flere av dem som la ut, og her er mye fint! :-) Ha en fin ny uke! Klem

  SvarSlett
 12. Nydelig Liv! Jeg skal jammen meg prøve å ta en loppis-duk å sy meg et slikt :-)

  Jeg har også vært veldig usikker på gardiner. Særlig på soverommet.
  Soverommet ligger sør-østvendt så sola titter inn ganske tidlig.
  Så det blir nok rullegardiner i disse vinduene. Men rullegardiner har jeg ikke noe i mot. Rullegardiner var veldig popis på slutten av 1800-tallet. Å er slett ikke noe ny oppfinnelse. Jeg har noen eksemplarer av de gamle. De er lagt i papp. Sikker fra samme fabrikk som der de lagte skolekart osv.
  Rullegardinene vi har er gulnet og stygge, så det blir nok nye rullegardin i hvit nylon, med gamle blondegardiner over :-)
  Det kommer nok noen bilder av dette når støvet har lagt seg ;-)

  SvarSlett
 13. Så heldig du er som har avet en så fin gardin. Det er noe spesielt med slike gamle ting som man tar vare på. Enten gode minner eller at de er spesielt utvalg til å bli med til akkurat ditt hjem. Det er det jeg liker så godt med gamle ting. Alt har sin egen personlighet og får en viktig plass i helheten.

  SvarSlett
 14. Alldeles nydelig gardin! Du er virkelig heldig som har fått arve denne. Husk å ta godt vare på den - vaskemaskin er fy-fy til gammelt og tandert!

  SvarSlett
 15. Veldig vakker gradinkappe.Vi har så fine lister i huset, så her er det nesten bare kapper og selvsydde rullegardiner. Til å begynne med hadde vi slett ikke gardiner. I 6år nå har jeg kun hatt hvite rullegardiner i stuen, men nå i høst har jeg skeiet ut med noen grå/lilla. Herlig egentlig ;)

  SvarSlett
 16. Qué detalle tan bonito y sencillo!.

  SvarSlett