mandag 4. oktober 2010

MITT YNDLINGS-LOPPIS-MØBEL NUMMER 1Denne grønne speil-kommoden er mitt yndlings-loppis-møbel nummer 1. Den står inne på soverommet vårt og skaper koselig stemning. Den er gammel og godt brukt. Jeg kjøpte den på en loppis/auksjon en gang. Den kostet meg den nette sum av kr 100,- Men da måtte jeg skrape bort gammel boblete maling. Jeg kjøpte den i en helg og jeg ville male den med en gang, men butikkene var stengt... Måtte liksom ha den på plass. Jeg løp ned i kjelleren og fant frem malingsrestene. Jeg hadde AKKURAT nok med den resterende malingen fra badet mitt og jeg hadde faktisk så knapt med maling at jeg ikke fikk malt oppe på kantene i skuffene en gang. Det var rett og slett AKKURAT nok og jeg fikk kommoden på plass i akkurat passe "Liv-utålmodig-tid"! ;O)


English: This is my favorite second hand funiture. We have it in our bedroom. I love the color and the shape. And it just cost me NOK 100,-! That`s not much I can promise you. I just had to take away some old paint and paint it in my favorite color. But the day I wanted to do this, the boutiqes was closed... So I ran down in the cellar and found some paint leavings. I found a color that I have used in my bathroom. But it was hardly enough... I couldn`t paint the edge of the drawer. I really like this funiture!

22 kommentarer:

 1. Hehe, morsomt, og fort og greit blir ofte veldig bra! Kommoden ser både fin og praktisk ut! Og fargen er jo bare lekker!

  (Vi har et gammelt skap på kjøkkenet vårt. Det er brunt og slitt, og har en slik grønnfarge som du bruker så mye, i speilene på dørene. Det grønne på skapet ble påmalt på 50-tallet, for å matche det da grønne kjøkkenet!)

  Hilsen fra Cathrine

  SvarSlett
 2. Den er helt nydelig :))
  Vakreste fargen jeg vet om det der :)

  Ha en deilig høstdag!
  klemmer lillemy

  SvarSlett
 3. Kjenner meg veldig igjen i den utålmodigheten....min kjære får av og til litt fnatt av meg pga nettopp det :-) Nydelig speilkommode!

  SvarSlett
 4. Skjønner godt at dette er ditt yndlings-loppis-møbel! Utrolig flott kommode! Jeg kjenner til den utålmodighetesfølelsen når en har kommet hjem med et funn; en vil så gjerne sette igang for å se om det blir sånn en har forestilt seg :o)

  SvarSlett
 5. HERLIG kommode!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 6. Nydelig kommode!!! Skulle gjerne hatt fargekoden på den nydelige grønnfargen, er det mulig?

  SvarSlett
 7. Herlig!!! Jeg er heelt enig!! Denne lille komoden er et nydelig stykke møbel!! :) Heldiggris!

  SvarSlett
 8. Tålmodighet hva er det???
  Jeg er også sånn at alt skulle helst ha vært gjort i går.Et
  Nydelig møbel du fikk og resultatet ble jo kjempe fint..liker bloggen din,så jeg følger deg videre--
  Klem fra Fersk bloggeren Fruen (Heidi)

  SvarSlett
 9. Hei anonym!

  Jeg skal etterhvert legge ut fargekoder til alt jeg har oversikt over at jeg har brukt her i huset!
  Men du må muligens smøre deg med litt av den berømte tålmodigheten, for jeg har ikke fått gjort det enda... Og jeg har tenkt på det en god stund....

  Men det kommer, det kommer!

  SvarSlett
 10. Du har vel mange fine funn du, men denne var virkelig lekker!

  SvarSlett
 11. Jeg forstår godt det er dit yndlingsmøbel, meget smukt også farven. Utålmodighed kan være svær at tøjle :-)

  SvarSlett
 12. Tenk - 100 kr for denne vakre speilkommode!

  Klem ♥ Jannicke

  SvarSlett
 13. Herlig kommode!!
  Ønsker deg ei fin uke
  Klem

  SvarSlett
 14. Hei Liv!

  Ikke rart det er din loppis favoritt.

  Alltid så inspirerende å titte inn til deg.

  MaiaKLEMMER

  SvarSlett
 15. Hei Liv:)

  du bestiller ikke mønster ra nøstebarn,du går i en bokhandel og kjøper nøstebarn boka og garnet kan du handle hos 123knit.com nesten det samme garnet men til halv pris som hos NB...

  du er en rå interiør blogger,skjønner fortsatt ikke hvordan du får det til å ha det såååå fint:)

  SvarSlett
 16. Hej o tack för fin kommentar!
  när det gäller "rullgardinen" i min header är det inte jag som gjort den, kolla in den här bloggen "designa din blogspotblog", Anneli där hjälpte mig och om du är mer teknisk än jag så tror jag instruktionen står där!
  Lycka till!
  Kram Gunilla i Singapore

  SvarSlett
 17. Vakker! Kjenner igjen iveren med å skulle male så fort som mulig ja. Plutselig plukkes det frem noen malingsslanter her også. ;)

  SvarSlett