søndag 17. oktober 2010

STYLING FØR VISNING OG SALG

Nå blir det så fint i leiligheten! Den blir finere enn da jeg bodde der... For det er jo nå vi har fått satt på de listene som manglet og tettet igjen sprekker som man har irritert seg over noen år... Eller ikke har sett... DET er vel mer riktig å si egentlig. Jeg har satt Thomas på saken nå vet du, og ingenting kommer utenom det ørneblikket. Jeg har sett meg blind på alt sammen jeg... Men som sagt; nå blir det såå fint! Ja, jeg syns rett og slett de som skal flytte inn her er litt heldige jeg ;O) Hihiii.


 (Trykk på bildet for å få det større)

På en vegg i stuen har vi tapetsert (som jeg har nevnt tidligere) med en nokså nøytral tapet. Tror den kan passe til flere stiler og personligheter. Det er den samme vi har i stuen vår. Vi har blåtoner og denne er i brune/beige toner. Mange har spurt meg om navnet på denne fra stuen vår og nå har jeg fatktisk informasjon å komme med! Dette er en tapet fra BORÅSTAPETER og heter 2538 NEW CLASSIC - made in sweden- hos våre kjære naboer. Men jeg har kjøpt den her. De har den blant annet på Home&Cottage. Tok også bildet av fargekoden vi har brukt på veggene i stuen. "HVIT NARSISS" fra Jotun. Lys og fin!

Jeg har latt noen få møbler stå igjen der borte. For at det skal se ut som et hjem. Jeg syns det ble så koselig med dette skapet inntil stueveggene og tapeten. Og med en liten urne med lerkekongler til, kan visningen snart begynne! Hva tror du? Tror du det blir bra?

English: We have been a few ours in my old apartment I can tell you. And it look so nice now! Wallpaper on one wall in the livingroom and we have painted almost every wall. So soon I can sell my first real home... Strange, but ok. I hope the new owners will enjoy to live here. I think this has turn in to a really nice and clean home! Yesterday I placed some funitures in the livingroom. What do you think? Do you like it?

12 kommentarer:

 1. Ser flott ut! Elsker fargen "hvit narciss", har den i hele huset :) Mamma synes det kjedelig med alt i samme farge, men jeg synes det gir ro i sjelen... Lykke til med visning!
  Siri

  SvarSlett
 2. Nydelig:DDDDD Lykke til med salg!!! Klemz

  SvarSlett
 3. Jeg tror det blir VELDIG bra!! Synes også at de som flytter inn der er heldige!!!! Nydelig skap!
  Kjempefint! Du er flink flink!:)

  Ha en strålende dag!

  Klem fra Janniche:)
  Duse Pasteller

  SvarSlett
 4. Knallfint! håper salget går unna i en fei;)

  SvarSlett
 5. Dette kommer til å bli super-bra, og du får sikkert solgt fort!! Ha en fin søndag! Klem

  SvarSlett
 6. Hei!

  Så flott leiligheten er blitt,- det må være litt vedmodig å selge den, selv om du nå har begynt på et nytt kapittel i livet ditt:-) Men det ligger jo mye av deg og din ånd i veggene, og minnene er for alltid:-)

  Lykke til med salget, og den spennende veien videre*S*

  Cat:-)

  SvarSlett
 7. Vakkert, lykke til med visning!

  SvarSlett
 8. Dette ble virkelig flott, Liv :-) Dere er flinke! For et lag dere er!

  Marie

  SvarSlett
 9. Jättefint. Vilken underbar blogg du har, full av inspiration :)

  Lycka till med visningen.

  Skön söndagkväll

  SvarSlett
 10. Veldig lurt å gå får litt nøytrale farger, sånn "alle" liker.

  Kanskje ha ett teppe eller fillery på gulvet? Med tanke på når folk kommer på visning, så luner det litt når man går omkring - lykke til !!

  Helen

  SvarSlett
 11. Lykke til med salget!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett