lørdag 12. november 2011

HER SKAL DET SPIRE

Tenk... vårt eget stabbur! 
Og jeg gleder meg til å se syrinbusken blomstre til våren.

De nye eierne ;O) har også allerede plassert noen småløker i jorden ved stabburet.
Blir spennende om de overlever kulden og vinteren.

 Den fornøyde budeia på stabburshella. Kler jeg det? hihihi...
Er spendt på å se alt som skal spire og gro på gården vår!

***
For en respons!
For noen premier!

Jeg er helt enig med dere at jeg syns premiene er så utrolig fine. Det blir nesten helt overveldende så nå stopper vi her ;O) Tusen takk til andre muligheter også, men det får vi heller spare til en annen gang. Dere kan fortsatt legge inn kommentarer om dere vil være med i feiringen. Jeg sier i fra litt nærmere og snart skal mange heldige vinnere trekkes!! Ønsker dere en superfin lørdag kveld. Nå vil jeg slappe litt av her. Det har i grunn gått i ett den siste tiden... Men gøy er det og det er så koselig at dere gleder dere med oss. Tusen takk til dere snille lesere!


10 kommentarer:

 1. Hej. Jag ville bara hälsa dig en underbar lördagskväll, för det är du värd. Kika gärna in hos mig om du känner för det. Jag vore i alla fall otroligt glad om du vill. Ni hittar mig på: htt://karleksforklaring.blogspot.com Kärlek /Sara

  SvarSlett
 2. Ja dette kledde du Liv:)

  Er kommer dere nok til å trives godt:)

  Nyt morgen dagen:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 3. Ser så koselig ut :-) Og du er jo allerede godt i gang, nå som du har satt ned løk.. Livet på gården har da begynt :-))Flott at dere skal ta vare på denne gården :-)Ta deg en hvil nå; du har jo stått på som bare det den senere tid. Ha en fin søndag og kos deg:-))

  SvarSlett
 4. Så vakkert! Et eget stabbur - helt fantastisk - gratulerer med kjøpet :)!

  SvarSlett
 5. Du kler det!! :-) Nydelig plass dere har fått! Håper du nyyter søndagen! KLEM

  SvarSlett
 6. Det kommer til å spire og gro med kraft og glede!
  Vi tenker alltid at våren kommer tidlig i området dere har handlet gård, men, hm, sannsynligvis ikke tidligere enn der dere bor. Alt er realtivt her i verden.
  Visst var du på rett sted til være budeie, men posituren hadde ikke helt budeie-stil *S* Den kommer nok - et redskap i hver hånd, en ku inn fra venstre og eit forkle over en litt fermere kropp, så er du snart der *S* S*
  Gled dere videre - Liv

  SvarSlett
 7. Gratulere med drømmestedet, blir gjerne med på feiringa

  SvarSlett
 8. JA, du kler stabburet, og omvendt! Løker i jorda alt - det kaller jeg planlegging! Ingen ting er som når løkene blomsterer om våren!

  Ha en fin uke!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 9. Lenge siden jeg har lest blogger (opptatt med egen gård), så den store nyheten fikk jeg med meg først nå. Gratulerer så masse! Dette må feires ja :)

  Lykke til på veien videre. Jepp, det blir mye arbeid, men til slutt har man et sted som ingen andre har, og man kan være utrolig stolt over at man har reddet en gammel gård.

  Klem fra Sigrid.

  SvarSlett