tirsdag 10. juli 2012

GATELANGS i Åmli

legg merke til de to doble dørene ved siden av hverandre
en skjønn liten port av stakitt fører inn i hagen med utsikt over Nidelven

som i Bakkebygrenda??

tradisjonelle rødt, grønt og hvitt er alltid like aktuelt
 Å rusle gatelangs er en meget hyggelig syssel. Kommer vi til et nytt sted, må jeg snuse litt rundt med kamereaet mitt. Og spesielt når vi er i gamle by(gd)deler der trebebyggelsen er bevart. Åmli var et slikt sted. Her fant vi både hvit/grønne, røde og gule fiiiine hus. Det er ikke pent å titte inn gjennom vinduene til folk, men jeg kunne ikke unngå å legge merke til hvor koselig det var med de to rosa pelargoniene bak de hvite blondegardinene i dette gamle vinduet.Og jeg må si at hvitmalte hagegjerder, det er ikke oppskrytt! Det er rett og slett skikkelig koselig! Jeg har planer om et lite et på gården også. Den gang det kan gjøres.... Jaja, jeg får kose meg med dem jeg finner gatelangs så lenge. 

18 kommentarer:

 1. Er så sjarmerende med gammel trehusbebyggelse!! Vi har masse hvitt stakittgjerde...og jeg kan love deg at det er mye å male på!! Tror jeg ville valgt å ikke ha fullt så mye av det hvis jeg skulle velge på nytt. Men pent er det jo!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er aberet, sant? Det blir nok ikke så stort gjerde vi skal ha på gården, hvis vi ikke lager et langt et rundt en fremtidig eplehage da.

   Slett
 2. Det var morsom å se Åmli gjennom din kameralinse. For, jeg innrøemmer at jeg ikke tenker på at det er veldig koselig i gata i Åmli.... *S* Så finnes det faktisk idyller der også, jeg får kikke litt med andre øyne neste gang jeg svinger oppom sentrum! - Liv

  SvarSlett
  Svar
  1. Neste gang du farter forbi på de kantene må du unne deg en kaffekopp og en matbit i den skjønne Apotekergården også! (Det gule bygget) ;0)

   Slett
 3. Aldeles nyyydelig!! Og rosa granium og kvitt stakittgjerde er ALDRI feil;)

  SvarSlett
 4. Beautiful pictures. Beautiful wooden houses that I too could not resist to peek ... hahaha nice week dear greeting rosita

  SvarSlett
  Svar
  1. Yes, we have to peek just a little bit ;0)

   Slett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. Liker bloggen din veldig godt:) Vi skal bygge opp gård fra grunn av, og har seter, og her får jeg masse inspirasjon til ting vi kan gjøre:) Supert - ligger på favorittlista;) Driver ikke bare med hund nemlig;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Å så spennende å lese! Tenk, da har du mye spennende foran deg. Det er utfordrende (det syns jeg å merke allerede nå...), men tenk så fint det skal bli. Og så gøy det må være å ha en seter å gå til også. Det hadde jeg digget!!

   Slett
  2. Masse lykke til forresten!

   Slett
 7. Så koselig og sjarmerende! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hus er sjarm det altså. Det syns jeg også!

   Slett
 8. Hei!
  Utrolig sjarmerende og vakkert:) må være herlig å gå sånn!
  Likte godt den gamle grønne dør!

  Klem Merete

  SvarSlett
  Svar
  1. Syns det var så morsomt at det var to like dører rett ved siden av hverandre. Har sikkert vært en tomannsbolig eller noe.

   Slett