lørdag 7. juli 2012

LIVET PÅ LANDET

Livet på landet - så langt

Nå har vi vært på gården en stund og kjent litt på kroppen hvordan det er å være her over lengre tid. Jeg var veldig spendt i forkant. Det kjente og kjære er jo det tryggeste og mest lettvinde og nå har vi liksom kastet oss ut i et prosjekt som er veldig spennende for oss. Og i sommer skal vi altså få ane en liten bit av hvordan det vil være å leve i ei bygd. Vi syns livet på landet er veldig bra - så langt ;O)

Så godt det er å våkne opp til frisk luft og duften av sommer i bakkene her oppe på gården. Frisk luft og vid utsikt. Det er verdier jeg ikke forakter. Vi sover som noen steiner her oppe. Det kan jo også ha med å gjøre at vi noen ganger jobber til vi stuper i seng. Andre dager tar vi tid til et (kaldt) kveldsbad i Telemarkskanalen (ja, man må skryte på seg!) Eller vi leier kanoer og padler rundt i det samme miljøet. Når vi har besøk, blir det ikke så mye jobbing. Men sosial hygge er ikke overvurdert! Det er absolutt nødvendig. Jeg bruker å si at jeg kan bo hvor som helst bare jeg har gode mennesker rundt meg. Og når vi (hittil) har like mye besøk her oppe som hjemme i byen og menneskene i bygda er mer enn koselige, da tror jeg at dette kan bli en god plass å leve. I ei bygd vi må bli kjent med og på en plass der vi skal skape våre egen historie. Det er spennende det!

Nå er stabburet "sovelig". Thomas og jeg har sovet over flere netter og der sover vi i alle fall som noen steiner. Frisk luft tvers igjennom bygningen hele natten! Hehe. Sprekkene skal tettes med vatt og taket skal kles innvendig, men enn så lenge duger det mer enn nok! Jeg skal vise dere bilder en dag. Det har blitt nokså koselig. Låvetaket er straks klar for takstein også. Tenk det! Det gleder vi oss veldig til å få på plass og så kan vi jobbe oss videre til andre spennende prosjekter.

18 kommentarer:

 1. Høres virkelig helt herlig ut!!

  Ha en fin fin Lørdag!
  Vi skal på oppussings-shopping idag, maling, tapet og nytt gulv til gangen skal handles, spennende!!


  Klemmer fra Jatte♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy da, Jatte! Gøy å handle, gøy å få det på plass, GØY å se forandringen! Kos dere!

   Slett
 2. Høres ut som en super sommer.
  Gleder meg til å titte inn i stabburet :))

  Ha ei riktig god helg dere to:))

  SvarSlett
  Svar
  1. Skal få tatt noen bilder snarest ;O)

   Klem klem

   Slett
 3. Hei!
  Dette høres så godt ut for både kropp og sjel:) skjønner godt at dere trives der:) blir spennende å følge deg videre på landet:)
  Ha en strålende lørdag

  Klem Merete

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, vi koser oss rett og slett skikkelig mye. Det er så godt å finne den roen selv om det er en campingvogn (ha! tenk det) og på en uferdig gård. Men alt til sammen, bygda og folk og prosjektet vårt er så kos. Godt!

   Slett
 4. Svar
  1. Vi koser oss, Mia! Kom innom om dere er i Vrådal igjen ;O)

   Slett
 5. Hei Liv!
  Så herlig at dere har begynt å kjenne ordentlig på livet på landet! Det høres flott ut, og jeg tror ikke dere trenger å frykte at det blir for stille! Lyden av gresset som gror og regnet på ruta, er også go'lyder, og stillheten tror jeg bare blir deilig!

  Kos dere og nyt livet på lander!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er sant, Cathrine. Du skriver det så fint: lyden av gresset som gror og regnet på ruta.... Herlig! Vi må nok lære oss å sette pris på det alt sammen. Og lyden av regnvær ser det i alle fall ut som vi får trenet oss litt på i sommer. hihihi

   Uansett, vi koser oss og vi skal nyte alt sammen. Sommeren går jo så fort...

   Slett
 6. Fiiiint bilde!
  Klem Irene

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk. Syns det ble så "landlig". Hehe

   Slett
 7. Gleder meg til bilder fra stabburet deres - liker så godt slike "midlertidige prosjekt" der man tar i bruk det man har....:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Og stabburs-innredningen er veldig midlertidig da. Men jeg skal ta noen bilder og det har jo vært veldig koselig å sovet der.

   Slett
 8. Fantastisk flott blogg du har, og det ser ut til at dere går spennende tider i møte. Jeg gleder meg til å titte innom her igjen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig velkommen til å titte innom her igjen!!

   Slett
 9. Så bra at livet på landet svarer til forventningene :)

  Viktig med kos innimellom jobbing ja, ellers blir det bare slit

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er helt sant. Dessuten er det jo tross alt sommerferie. Så vi må kose oss ja. Vi gjør litt begge deler og det føles fint.

   Slett