fredag 24. august 2012

EN LITEN RUNDE

 Vi tar en titt inn på kjøkkenet i huset vårt i byen i dag. Det var virkelig på tide med et ordentlig og rent interiørinnlegg nå. Det var rett ut på sin plass hvis Livs Lyst fortsatt skulle kunne kalles en interiørblogg. Riktignok har jeg lagt til & lifestyle oppe i headeren (har du lagt merke til det?), men det får da være grenser. Så nå tar jeg dere altså med på en liten titt inn i kjøkkenet. Ikke at det er så mye nytt og revolusjonerende der, men vi tar en liten runde likevel. En liten interiørrunde.

Enkle trestoler, lyse pasteller og stripete puter fra Jysk. Ikke noe luksus altså, men forhåpentligvis sjarmerende i all sin enkelhet. Tipper det er flere enn jeg som har disse putene. De solgte jo som varmt hvetebrød for noen år siden. Jeg liker de enda jeg. De ligger på kjøkkenstolene hele sommeren.

 De svigermor-hjemmebakte-knekkebrødene henger på trestangen over ovnen. Jeg har egentlig lyst å lage noen større å henge der også. Og egentlig hadde det jo vært moro å spise dem, men disse har hengt ute i støvet så lenge...

 Oi! En liten nykommer på hyllen. Trodde jeg kjøpte to slike kopper, men nå etter tiden på gården finner jeg bare én kopp og to skåler... hm.... Jaja, den dukker vel opp etterhvert. Sart og skjønn er den i alle fall og kjøpt i bruktbutikk bare på grunn av sitt utseende...

Den lille kroken vår som jeg nå opplever som ren luksus. Strøm, redskaper lett tilgjengelig, koselig og blått kjøkken og en hyggelig spisekrok. Det er noe annet enn livet i campingvogn det gitt... Det kan være godt å få satt ting litt i perspektiv noen ganger. Etter ukesvis i campingvogn opplever jeg rett og slett kjøkkenet vårt som eksklusivt, særs tilrettelagt og hyggelig. Det er jo godt det da, har jeg kommet til, at man er fornøyd. Stort eller smått. Flott eller enkelt. Det er ikke det som teller. Det viktige er at vi ser hvor godt vi har det og kan være fornøyd. Det er jeg også etter dagens runde med dere i vårt vesle kjøkken.

13 kommentarer:

 1. det fineste og koseligste kjøkkenet :-)

  klem tone

  SvarSlett
 2. Koseligste kjøkkenet!
  God helg:)

  Klem
  Benedicte

  SvarSlett
 3. Your kitchen is an absolute dream;0

  SvarSlett
 4. Hei Liv!
  Her tror jeg det er koselig å ta morgen kaffen!
  Fine bilder.
  God helg!

  Monica

  SvarSlett
 5. Tusen takk for en kjempe koselig rund på et nydelig kjøkken:)
  Alt er på plass med masse herlige detaljer og inspirasjon til oss her ute:)
  Som sagt før, så liker jeg så godt fargen på kjøkken innredningen:)
  Ha en herlig helg

  Klem Merete

  SvarSlett
 6. Så hyggelig med en runde på kjøkkenet ditt . Det er jo så koselig ! Rene og fine farger . Men du har da vist oss mange flotte naturbilder da, og det skal du bare fortsette med . Ønsker deg en hyggelig helg !

  SvarSlett
 7. Nydelige kjøkkenbilder fra deg :) håper jeg har slike stoler stående på stabburet, har lyst til å bytte ut de vi har.


  den kassa i hjørnet var jo bare genial :)

  SvarSlett
 8. I love your blog. The kitchen is so cosy and nice! Have a nice weekend!

  SvarSlett
 9. Sååå himla fint!!
  Önskar dig en fin fredagkväll och en skön helg:)
  Kram Emma

  SvarSlett
 10. Nydelige bilder, Liv ღ
  Alltid koselig å titte
  inn her til deg, såååå
  mange fine innlegg og
  bilder - både interiør,
  natur, sjarmerende hus,
  deres flotte gård, og
  blomster... Koser meg
  masse her inne ღ
  Ønsker deg en fin helg
  Klem fra Mette

  SvarSlett
 11. Så fine bilder, som alltid. Synes det kjøkkenet ditt er så trivelig. Og skikkelig koslig med de tallerknene fremme, både på kjøkkenet ditt og bak deg på det nyeste innlegget. Er det stråmønster tallerkner??

  SvarSlett
 12. Veldig fint kjøkken!! Hva heter fargen du har brukt på vegg og kjøkkeninnredning?

  SvarSlett
 13. Et nydelig og delikat kjøkken. Her ville jeg følt meg hjemme. Elsker fargene du har brukt.

  SvarSlett