lørdag 25. august 2012

FORSIDEN MIN

Hva det er i all verden jeg driver med nå?
Viser deg forsiden min vel. 

Ser jeg stolt ut? Jeg prøvde på det i alle fall, men det er ikke superlett å agere med de riktige ansiktsuttrykkene, holde fjernkontrollen og samtidig prøve å få fokus på bladet jeg holder i hånden. Vet ikke om jeg skal være stolt, tror det er det som er vanlig når man for første gang får bildet sitt trykket på forsiden av et glanset interiørblad. Hihi. Eller??!!!

Den nye utgaven av Lev Landlig er på vei ut i postkasser og butikker i nærmeste fremtid og jeg har hele tre reportasjer med i det fine bladet. Får sette dere inn i hva jeg har laget litt senere, nå ville jeg bare vise dere forsiden min ;O) Juhuuu!

31 kommentarer:

 1. Gratulerer! Jeg la merke til det! Og det er bra for reportasjene dine er alltid så inspirerende.Du er super flink Liv! Klem fra Elin:)

  SvarSlett
 2. Gratulerer,skjønner godt at du er stolt Liv!
  Bladet skal kjøpes og studeres, gleder meg..
  Ha en riktig fin helg og nyt deilige høstdager..

  SvarSlett
 3. Gratulerer! Forsiden er flott og jeg kom nesten ikke fort nok inn etter en tur i postkassen min på torsdag. Da kom bladet mitt til meg. Flotte innlegg med kjøkken i fokus denne gangen. Du har så spesielt fine bilder, og ser med en gang at det er dine! Superbra, Liv!
  En fin lørdag til deg!

  SvarSlett
 4. Så kjempe morsomt med reportasjer:)
  Kjøper bladet hver gang det kommer ut, og nå gleder jeg meg litt ekstra til å se hva du har der:)
  Kjempe koselig bilde av deg og for en herlig tallerkenhylle du har med nydelig asjetter:)
  Er svak for de hvite med blått-mønster!

  Ha en herlig lørdag

  Klem Merete

  SvarSlett
 5. Hei Liv!
  Er det DU som har tatt forsiden? Ja, den kan du være stolt av, så klart! Gratulerer, og hipp hurra! Gleder meg til å lese i Lev Landlig - det ligger her klart til det blir ro i stua igjen, etter denne helgens bursdagsfeiringer! Og programmet om turen opp Telemarkskanalen tar vi opp, selvsagt! Hvor sånn cirka er gården opp kanalen? Kanskje vi ser den? så spennende!

  God søndag til dere!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 6. Visst la jeg merke til at du hadde fått forsiden da jeg leste bladet i går. Og en rikttig koselig og fin forside var det! Den har du all grunn til å smile stolt av! Det var en god utgave denne gangen. Mye å lese og kikke på. Syntes også det var koselig med Monica og farfar-huset, og reportasjen om den gamle husmannsplassen i Vest-Telemark var sjarmerende med nydelige bilder. Gjett om jeg prøvde å pønske ut hvor det var *S* Kos deg i helgen- klem fra Liv

  SvarSlett
 7. Klart du kan være stolt. Gratulerer.

  SvarSlett
 8. congratulations!!

  This picture, you looks great and..pride!

  Have a great weekend,
  Patricia

  SvarSlett
 9. Har kost meg med bladet,og både forsida og reportasjene dine inne i bladet var så flotte! Gir så mye inspirasjon. Tenkte faktisk i går kveld ,etter å ha sett kjapt gjennom bladet,at dette må være det beste lev-landlig bladet jeg har lest(har nok lest de fleste). Og da kan nok du ta til deg en god dose ros for det! Kjempebra. Hjelper jo også at jeg jakter på inspirasjon til ny-gammelt kjøkken for tida.
  God helg til deg-og vær stolt!
  Klem Hildegunn Ø

  SvarSlett
 10. "Lev landlig" er det BESTE interiørbladet;-)Og e følger med på bloggen din hver dag, min favorittblogg har det blitt;-)Forsida på det siste bladet var flott;-) og du som har tatt det ja;-)Flinkejenta;-)
  Ps; viste fram det flotte tørkestativet som sto i et vårnr, til mannen min her en dag; og sa; eit sånt hadde vært fint her..(Me bur på ein gard med tømmerhus.)

  God helg;-)

  SvarSlett
 11. Hei du - gratulerer med framside:) Jo da - kroppsholdningen din viser tydelig hvor stolt du er ;))) - og det er lov:) Bladet er under lesning, dine reportasjer er kjente og kjære, som jeg har skrevet til deg før, tror jeg; du er så tro mot dine tanker i forhold til gamle ting - det blir så autentisk og troverdig, du roter deg ikke bort i alle andre retninger! Å blande alt mulig har jo vært "lov" lenge, og noen fikser det på en god måte. Men; det er mye rart der ute, og noen ganger blir jeg oppgitt over hvor kunstig og oppstyltet interiørreportasjer blir.... Du styrer unna slikt - og er tro mot deg sjøl:) Flott:))) Klem

  SvarSlett
 12. Hei på deg Liv :) Og GRATULERER SÅ MYE,klart du har lov å være stolt !!!! En nydelig forside,på et herlig blad.......la godt merke til dine repotasjer,ja......og sannelig takket lesere for både tørkestativ og syrinlysthus.....så koselig for deg !!! Jeg trenger vel ikke å si det,- men du er virkelig havnet på rett sted,til glede for mange.......så det er bare og glede seg til neste Liv-repotasje :) God helg,til deg og din kjære,enten dere koser dere på en roadtrip,eller ei :)

  SvarSlett
 13. Hihi..så søt du er! Kjempe flott forside!! Gratulerer!:)
  Reportasjene dine var herlig lesning og nydelige bilder! Ha en fin helg :) Klem

  SvarSlett
 14. Såå flott liv Jorunn!!! Da må jeg en tur på butikken og kjøpe blad;)Gratulere såå mye!!! Masse lykke til! Klem hege Bakke

  SvarSlett
 15. Gratulerer! Så gøy! Jeg la jo straks merke til at det var ditt bilde:-) Snart kan vi kanskje stemme på beste forsidebilde(?) og i tilfelle tror jeg nok du stikker av med flest stemmer. Fikk bladet i går og klarte ikke legge det fra meg:-) Du har all grunn til å smile stolt! Ha en flott lørdag!

  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 16. Gratulerer med forside! :D Kjempefint bilde :) gleder meg veldg tl bladet kommer i posten :)

  SvarSlett
 17. GRATULERRE !!!!
  Så flink du er :))
  bloggen din er bare helt fanntastisk !
  gleder meg til å lese bladet :))
  ønsker deg en fin lørdag :)
  klem fra Eli:)
  FØLLER DEG SELFØLGELIG:))

  SvarSlett
 18. Gratulerer!!! Du har all grunn til å være stolt!
  Vet du, i dag var jeg på loppis og kjøpte bl.a. en sliten aluminiumskasserolle, og da tenkte jeg på deg...et vilt fremmed menneske, Rart ikke sant? :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha - ja er ikke sånt vittig? Vilt fremmed... hihi. Koselig da i alle fall, at du tenkte på meg :O)

   Slett
 19. Gratulerer, så gøy det må være. Du har all grunn til å være stolt. Gleder meg til å lese bladet.

  SvarSlett
 20. Gratulerer med kjempefint forsidebilde!! Jeg synes denne utgaven av Lev Landlig er en av de beste på lenge, og det er mye takket være dine reportasjer. De har akkurat den stemningen som jeg er ute etter når jeg leser Lev Landlig. Reportasjen fra den stille viken er bare helt nydelig!
  Hilsen Marie, fast leser av både blad og blogg :)

  SvarSlett
 21. Congratulations! Have a great weekend;)

  SvarSlett
 22. Gratulerer så mye Liv, så at det var du som hadde forsida jeg også, og hadde tenkt meg inn å gratulere deg, visste du det ikke før du så bladet eller?
  Ble veldig fornøyd med kjøkkenreportasjen jeg også, ble oppringt og gratulert før jeg visste at bladet var kommet i postkassene til folk, tenkte jeg skulle abonnere men glemte det i farten. Nå har jeg fått lånt et blad til det kommer i butikken :))

  Ha ei fortsatt fin helg :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg visste det en stund før jeg fikk bladet ;O)

   Slett
 23. Gratttis med en superfin forside og flotte artikler inni bladet! Jeg har sittet og lest bladet fra perm til perm i dag, og du har god grunn til å være stolt - det var virkelig en "premieutgave"!
  Fortsatt god helg :o)

  SvarSlett
 24. Å den var kjempefin, samme var alle repotasjene!! Jeg har herved tegnet et lite skafferi inn igjen i kjøkkentegningen min etter å ha lest om "Signe sin", jihu:)

  Du er kjempedyktig :)

  Klem

  SvarSlett
 25. Hi, hi! Du er vel søøøt! -Gratulerer så mye Liv <3 Og fortsatt god helg : )
  Klem Karina

  SvarSlett
 26. Fantastisk! Gratulerer!

  Claudia fra Tyskland

  SvarSlett
 27. Takk takk til alle sammen! Det var jo litt moro da og i alle fall var det gøy å blogge om. Dele den lille gleden med dere. Takk for gode ord og smil gjennom bokstaver!

  SvarSlett
  Svar
  1. Å...når jeg leser alle kommentarene igjen får jeg så lyst å kommentere hver enkelt. Dere sier så mye fint og gøy jeg har lyst å gi respons på. Igjen TUSEN TAKK for alle støtte og support på dette innlegget.

   Slett