torsdag 30. august 2012

I KVELDSLYSET

Å ta bilder i kveldslys kan være særs vellykket. Ikke for tidlig når sola står høyt, og ikke for sent når sola er på vei bak åsen. Men akkurat i tide. Når den skinner gyllen og farger naturen med ekstra intense valører. Jeg syns dette bildet ble så stemningsfullt og vakkert. Det falleferdige huset og haugen med langt gress til tross. Legg bare merke til det grønne gresset i forkant og det skinnende gule lyset som varmer hele bildet. Kanskje er det bare meg, men jeg syns det ble så utrolig stemningsfullt. Kanskje har det også litt å si for meg at den gode mannen min er med i motivet og at han står foran det som vi etterhvert ønsker skal bli vårt hjem? Kanskje er det fordi det symboliserer en drøm vi begge går og bærer på. En drøm om et lite tun der vi kan ha en liten grønnsakshage og leve tettere på naturen. Kanskje har det med det å gjøre? Jeg vet ikke. Kanskje er det bare meg, men dette bildet gjorde meg godt. Lyset og stemningen jeg fikk helt gratis fordi sola stod riktig på himmelen ble så vakkert syns jeg. Og motivet. Det er hjertenært, ekte - fordi det er livet vårt og samtidig skjuler det seg en hel fremtid i det. Thomas og min sin fremtid. På den vesle gården vår. I kveldslyset av sola en sen-sommerkveld.

14 kommentarer:

 1. Et alldeles nydelig bilde. Du har fanget kveldslyset og stemningen veldig godt. Og du kommenterer så vakkert. Blir helt rørt, jeg!
  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 2. Det är verkligen en härlig bild av alla de anledningar du nämner, och jag tycker också att just detta ljuset är något speciellt. Jag har fotat dopklänningar just i det ljuset och det blev så bra. Underbart med gyllene!

  SvarSlett
 3. HEI LIV,

  <3 koselig bilde.... forstår deg så godt.
  fremtiden ligger her oppe for dere.
  nyt dagen,
  klem TOVE

  SvarSlett
 4. Så fantastisk nydelig bilde! Følger bloggen din jevnlig, og det er så koselig!
  Har selv vokst opp gård med tilhørende seter, og dette får frem gode barndomsminner hos meg :-)
  Ønsker dere en fin helg, jepp den er rett rundt hjørnet :-) !

  SvarSlett
 5. Hei du :)
  Så nydelig skrevet, og flott bilde!
  Ekte kjærlighet!!!
  Får ikke sagt det mange nok ganger, hvor heldige dere er som har en så nydelig plass!!!
  Masse lykke til videre! Er så hyggelig og følge deg!!!
  Ha en strålende dag! Klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 6. så fint dere har det:) ha en flott dag:)

  SvarSlett
 7. Hei! Dette er første gang jeg er inne og kommenterer. Jeg blir også oppriktig rørt over det du formidler, så jeg må skrive noen ord tilbake til deg. Så mye fremtidshåp, fellesskap, skaperglede, ro og harmoni... Nydelig å fornemme kjærligheten mellom dere to. Fortsett å glede dere over hverdagens små og store øyeblikk, og over drømmen dere deler. Takk for flott blogg! Gode hilsener fra Tine S

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg syns jeg skriver mye "tusen takk" her inne og jeg mener det virkelig. Noen ganger mener jeg det enda litt ekstra. Som når jeg leser kommentarer som dette. Tusen takk for tilbakemeldingen du sender meg og jeg blir glad av å lese at du opplever det slik på Livs Lyst.

   Slett
 8. Utrolig vakkert bilde:) helt klart stemningsfullt:)
  Fortsatt herlig dag

  Klem Merete

  SvarSlett
 9. Takk til alle gode ord og kommentarer på dette innlegget. Dere gjør meg glad! :O)

  SvarSlett
 10. Very creative idea, I love it. Looks great, maybe I should also try to do next.

  SvarSlett
 11. Skriver under på alt du sier om bildet-det oser stemning av det!

  SvarSlett