fredag 31. august 2012

SPISKAMMERS

Jeg sa jeg skulle komme litt nærmere inn på det, og her kommer det: En liten oppdatering på hva jeg har ute av nye reportasjer om dagen. I sommer besøkte jeg ei koselig jente på Stord. Signe hadde fått laget sitt eget og nye spiskammers. Gammel tradisjon. Ny vri. Kjempe koselig og kjempe praktisk! I det nyeste Lev Landlig kan du snappe opp idèen om hvordan du selv kan bygge ditt eget spiskammers om du går med en liten drøm om det i hjertet. Fra spisestuen til Signe ser man inn mot spiskammerset som er bygget i selve hjertet av kjøkkenet.

5 kommentarer:

 1. Reportasjen var kjempekoselig :) gleder meg til vi får orden på spisskammerset vårt igjen :) Skal sette inn den gammel kjøkkeninnredning der, når vi bytter vår.

  Det hadde visst ikke alltid vært spisskammers, det var pike-værelset tidligere. Mat-oppbevaringen ble gjort i kjelleren, og endel på stabburet. Var en ganske annerledes hverdag da :)

  SvarSlett
 2. Hei, Super ide:-) God helg! klem Siv

  SvarSlett
 3. ÅÅÅÅh jeg ønsker meg spiskammers! I tillegg til bakerovn da.

  Anne

  SvarSlett
 4. Super reportasje om spiskammerset!! Jeg går å drømmer om mitt eget lille skafferi, Og da er det jo helt supert å lese/se så inspirerende artikler! Jeg har ett "lite" rom under trappen, som jeg håper å kunne forvandle til min helt egen matbod en gang iløped av høsten :-) Håper jeg får lagt ut noen bilder fra den drømmen etterhvert:-)

  Klem fra Ingrid i Gamlestogo

  SvarSlett