onsdag 12. september 2012

DET FØLES RIKTIG

Og så hjem til vår egen stue igjen. Det er jo her vi liker oss best. Hjemme. Ikke borte-borte, men hjemme. Og jeg er klar nå. Høsten kan bare komme. Jeg er i full gang med å tenne stearinlysene igjen. Har nesten ikke gjort det i sommer og det føles såå fint å gjøre det nå. Det føles riktig. Det er jo høst. Og tenk at levende lys kan være så stemningsskapere. Det er jo helt vittig. Jeg går for messing i år også som dere kan se. Jeg har plukket dem fram igjen og har til og med en stake å supplere med. Den skal bare gjennom en obligatorisk vask først. (Den er kjøpt brukt.) Men jeg skal passe meg for å få for mange. Det gjelder å kontrollere seg så det ikke blir for rotete. Og dessuten (et viktig poeng egentlig): vi har nymalt stuetak. Kjedelig å sote det til før i det hele tatt kulda setter inn. 

9 kommentarer:

 1. God morgen til deg:) Ja høst og hjemme er helt herlig:)) Tenner lys hele tiden jeg også, det er utrolig koslig! Så fint kart du har på veggen!! Stilig! Ha en fin dag:)klem lille meg

  SvarSlett
 2. Høsten er bare deilig!:)Klem fra Humlehagen!:)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Så utrolig koselig stue du har:) ordentlig hjemmekos:)
  Digger disse gamle kart og det passet jo perfekt over sofaen:)
  Ja, høsten er tiden for tenning av lys og det gir en sånn herlig følelse av hjemmekos:) Tenner selv masse lys om dagene:)
  Ha en herlig dag:)

  Klem Merete

  SvarSlett
 4. Her er det høststemning. Er nå ei fin tid.
  Det males og males rundt om i de tusen hjem - her er sovermsgulvet malt. Er så fint å gå vintren i møte med litt forandring i huset.

  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 5. For en vakker stue du har.....Og for et herlig kart :)
  Ha en fin høst,synes selv det er den fineste tiden på året...

  Mokkan /Bloggtoppen.no

  SvarSlett
 6. Det er godt og krype under pleddet og tenne masse lys, nå om kveldene. Det blir bare tidligere, og tidligere mørkt. jeg beundrer dere som får gjort så mye både der hjemme og på gården!!! Dere er superflinke!!!
  Fin onsdag ønskes deg!

  klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 7. Syns du har en så flott stue!

  SvarSlett
 8. I came over a German page to your blog. Even though I do not speak Norwegian, but enjoy the pictures you present here, beautyful!

  SvarSlett
 9. Ser at du nevner soting av stearinlys. Lys laget av soyavoks soter ikke, er ikke skadelig for miljøet heller - og man får god samvittighet av å bruke dem. Anbefales :)

  SvarSlett