onsdag 12. september 2012

I LOKALAVISEN I DAG

Litt artig også, å sitte med kaffen (i halsen?) å lese om seg selv i lokalavisen. For et par uker siden ringte en journalist og lurte på om jeg ville være med på et intervju. Jeg har takket høflig nei til andre tilbud tidligere. Når målet har vært å kun lage en sak på og rundt gården vår, syns vi det har vært litt vanskelig. Alt har vært så nytt for oss. Vi har trengt å fordøye dette selv. Men å prate litt om Livs Lyst, hva bloggingen har ført til og våre prosjekter, det syns jeg var koselig. Så jeg takket ja og i dag kunne jeg altså bla i TA (Telemarkavisen) og finne at de hadde satt av hele 3 sider til dette.

Bildet av gården vår kom til og med på førstesiden av boligutgaven. Dette er et av de første bildene jeg tok av stabburet vårt. 

 Overskriften ble fra husmannsstil til livsstil. Ja, det er greit det. De gamle husmannsplassene har vært til stor inspirasjon for oss.

4 kommentarer:

 1. Oi! Så gøy!
  Leser sjelden boligavisen, men nå må jeg finne den fram igjen allikevel :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer! Hvis reportasjen er god i dine øyne, må det jo være veldig artig. Og sikkert til stor inspirasjon for de som er så heldige å ha tilgang til TA.

  SvarSlett
 3. Congratulations!! I always follow you with such delight and I am so happy to hear this!

  Francesca from Italy

  SvarSlett
 4. Hej Liv, congratulation!!! Your blog is very special and beautiful. I´m always glad when also other people love the life in the country! And YOU love it! Best wishes, Geli

  SvarSlett