onsdag 19. september 2012

GYNGER AVGÅRDE

Det er så koselig med "Bestemor-Duck"-sykling! Her om dagen beveget vi oss i koselige brosteinslagte gamle gater. Det går i sakte tempo slik at vi både kan skravle og nyte de fine omgivelsene.

For fine omgivelser finnes det jammen nok av i byen også. Thomas og jeg har det så godt på begge plasser vi, at det er vanskelig å velge. By eller bygd? Men nå trenger vi ikke velge dette nå. At this moment har vi jo faktisk begge deler og koser oss glugg med det.

Men tilbake til denne syklingen. De gamle syklene er så sjarmerende og gode er de jammen å sykle på også. Vi gynger av gårde i bymiljøet. Hehe. Flere av syklene har kuule og originale detaljer. Dynamo. Tid sist tenkte du på det ordet? Det må være langt tilbake til min barndoms første sykkel eller noe for min del. Men den virker! Om kvelden lyser det både foran og bak på syklene til Thomas og meg. Veldig moro. Gullsykkelen min er nokså bar hvis vi ser bort fra den store kurven (Sykkelpikene), men nå har jeg noen planer skjønner dere. Dere skal få se. Dere skal få se ;O)

6 kommentarer:

 1. Good morning Liv, the bycicle looks perfect, now you only need an oldtimer as car then everything has the right style! Have a beautiful day!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Yes, that`s true! I want a car like this in the future. Like my Grandpa had ;O)

   Link: http://www.google.no/imgres?start=204&hl=no&safe=active&client=firefox-a&hs=Qxa&sa=X&rls=org.mozilla:nb-NO:official&biw=1608&bih=758&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=L93ZUh0DwUsrxM:&imgrefurl=http://www.motorlegend.com/coupe/volvo-pv-444/6,12324.html&docid=UonGU1F8x7wDGM&imgurl=http://photo-voiture.motorlegend.com/edito/volvo-pv-444-31623.jpg&w=310&h=233&ei=1HhZUMaSF4rPsgaEk4HQAQ&zoom=1&iact=rc&dur=433&sig=107998302961459104312&page=7&tbnh=134&tbnw=178&ndsp=35&ved=1t:429,r:33,s:204,i:220&tx=116&ty=54

   Slett
 2. Så kjempe koselige bilder og for et nydelig vær dere hadde:)
  Ja, de gamle syklene er herlige, ønsker meg selv veldig en sånn med kurv og alt:)
  Lov å drømme:)
  Ha en strålende dag.
  Klem Merete

  SvarSlett
 3. Deilig å sykle rundt!! Koselige bilder.

  SvarSlett
 4. Du har så fine idèer som sprer tanker om hva vi kan bruke av det vi har rundt oss:))) TENK hvor mye penger vi i den rike del av verden bruker på sykler og annet unødvendig dyrt sportsutstyr som står og støver ned etter den første sesongen -SYKT!!! GLEDER meg til å se hva mer du har tenkt å gjøre med sykkelen din:) (Veldig kul slik den er nå også:) Klem

  SvarSlett
 5. Herlig å sykle rundt slik å få med seg alt det koselige og nostalgiske :)
  Har lagt meg til som følger hos deg, endelig !

  En fin dag til deg

  Klem Monica /Fru Sjøakersperler

  SvarSlett