torsdag 18. oktober 2012

DUKET FOR...

tyttebærlyng på serveringsbrett fra HC
For en koselig kveld!
I går gikk siste runde av Livs Stil kurset av stabelen og det i vårt eget hjem. Jeg hadde invitert deltagerne hjem og det var duket for kranslaging av naturmaterialer. Jeg hadde dekket langt bord med halmkranser, hyssing og ståltråd og hele stuen var full av naturmaterialer. Var ikke nødvendig å støvsuge før vi begynte for å si det slik.

Mose til tørk utover hele stuegulvet
Nei, dette har vært en artig erfaring. Inspirasjonskurs. Den lyse og landlige interiørstilen. To kvelder med inspirasjon og tips til egne hjem og en kveld med praktisk og koselig gjøremål. Å jobbe med naturmaterialer sammen med en gjeng som dette, er bare superkoselig! Jeg føler jeg har vært på syklubb jeg. Hihi. Da er det ikke farlig å ha kurs!

halmkranser kan bli vakker pynt med de rette "klærne"
Jeg skal jo så klart også by på noen resultater her på Livs Lyst etterhvert. Vise dere noe av det vi lagde. Kanskje du kan snappe opp et tips eller to? Det er ikke for sent å hente inn materialer enda. Det er så enkelt og det blir så dekorativt. Lag julekransene nå for eksempel og gjem dem bort til det nærmer seg litt mer. Superkoselig å gjøre sammen. Jeg har jo forresten sanket så mye materialer at jeg tar en lage-kveld med ei venninne i kveld også. Man kan jo ikke bare gå å kaste mosen heller!

***

For deg som gjerne ville vært på kurs men ikke hadde anledning denne gangen; det kommer flere sjanser. Over nyttår blir det igjen kurs i Skien. Dette skal jeg informere nærmere om ;O)

8 kommentarer:

 1. Høres ut som en herlig kveld med masse inspirasjon og ideer:)
  Skulle så gjerne vært på et av dine kurs:) men bor litt langt unna:)
  Ha en herlig dag
  Klem Merete

  SvarSlett
 2. Høres så koselig ut, og ja vis oss gjerne hva du/dere lager av naturpynt ♥

  SvarSlett
 3. Heldige deg:) Jeg drev med endel kursing "før i tida", søm av barneklær og lapper og slikt, husker det som hektisk og morsomt og litt krevende tror jeg....! Ble i alle fall kjent med mange trivelige damer:) Å invitere kurset inn i hjemmet ditt er jo raust - men helt sikkert en frodig og fantastisk opplevelse for deltakerne dine:) Gleder meg til å se hva dere lagde:) Klem

  SvarSlett
 4. Så moro at kurset ble bra! :D
  Gleder meg til å se resultatene :)

  SvarSlett
 5. Gratulerer med flott gjennomført kurs. Gleder meg til å se noen av kransene.

  SvarSlett
 6. Dear blogger
  I like your blog
  It really is very useful and great

  --------------------------------
  welcome to my blog
  http://www.homedesign9.com/
  Interior Decorating, Home Design, Room Ideas

  SvarSlett
 7. Hadde vært spennende å se hvordan du pynter halmkransene :)

  SvarSlett
 8. Så koselig, gleder meg til å se resultater!! :-)

  SvarSlett