onsdag 31. oktober 2012

FOUR SEASONS

VINTER/WINTER
Nå har vi vært gjennom fire sesonger på gården vår. Vinteren var kort, men vi rakk å være på skiturer, gå med tunge sko i høy snø en sen vinterkveld, se elgespor rundt hele tunet, fyre bål og sove i campingvogna vår selv i mange minusgrader. 

VÅR/SPRING
Med våren kom gleden over å se hva som ville spire og gro rundt husveggene. For oss var det mer spennende enn noen påskekrim. Og litt påskekrim fikk vi jo også da tunet var fullt av brannbiler og brannmenn som jobbet intens med å slokke skogbrannen like over haugen bak meg her på bildet. Alt gikk bra og vi kunne fortsette å nyte ferien på gården med masse besøk og fint vær.

SOMMER/SUMMER
Så kom det beste av alt: sommeren. Vi skulle være på gården så mye vi kunne og vi var der i over 7 uker. Vi fikk kjenne litt på det å "bo" her oppe og vi syns tiden gikk alt for fort. Ferien bringte med seg masse besøk, jobbing på låvetaket, turer og middags-grilling og et bad ute i det fri hver dag. Gjerne når mulm og mørke hadde lagt seg. Når arbeidsdagen var over og vi skulle gå til ro. Da kjørte vi ned med såpe og håndkle og tok et sommer-kveldsbad. Så fantastisk. Jeg tror det er noe av det beste med denne sommeren. Det og alle besøkene vi fikk!

HØST/FALL
Så var vi her vi startet. Høsten. For snart et år siden stod vi med kontrakten i hendene som bevis på at gården var vår. Og vi forstod ikke særlig mye av det. Nå kan vi altså snart se tilbake på et år med mange tanker, planer og drømmer. Vi har trengt det. Disse månedene. Nå ligger en ny vinter foran oss og vi skal for det meste holde oss her nede i byen. Å planlegge. Legge planer for hva vi gjør videre med den vesle gården vår. Dette kan bli spennende....!

11 kommentarer:

 1. Vilken underbar blogg. Fantastiskt vackra bilder. Waow!!!
  Önskar dig en härlig dag.
  Kram
  AC

  SvarSlett
 2. Så herlige bilde av 4 vakre årstider:)
  Lykke til med planleggingen av en vaker gård:)
  Ha en herlig dag
  Klem Merete

  SvarSlett
 3. Takk for en flott årstids kavalkade.Herlige ord om gården og livet oppi lia:)

  SvarSlett
 4. Så fint innlegg. Årstidene er fantastiske. Kanskje det beste med å ha en blogg, i iallefall for meg som har bloggen mest som notatbok for meg selv og kunne gå tilbake å se hvordan var det i høst i fjor høst osv.

  Første året vi bodde på Toten kom snøen veldig overraskende på meg allerede 28 oktober i år kom den endelig 29 oktober man blir vant til årstidene:-)

  PS: Har forresten hatt besøk at to av dine kolleger i Lev Landlig det var veldig hyggelig:-)

  Ønsker deg en fin høst/vinter dag.

  SvarSlett
 5. Bare heldig er du, herlig gården!
  Vil poste senere i dag noet om vårt hus i Telemark.
  Har en fin dag,
  Beatrice
  * * * *

  SvarSlett
 6. Så morsomt å se! Da er det jo lettere å planlegge også, når dere har opplevd alle årstidene på gården!

  Sikkert veldig lurt, egentlig:)

  SvarSlett
 7. Er det allerede et år siden dere kjøpte gården?! Så fort tiden går, men ser at dere har fått oppleve mye på denne tiden allerede. Ønsker dere fortsatt mange fine år på den flotte gården deres!

  SvarSlett
 8. Nydelig beskrivelse av deres opplevelser av årstidene det første året. Lykke til med planleggingen igjennom vinteren.

  SvarSlett
 9. Hello Liv! I LOVE your blog! Best wishes, Geli

  SvarSlett
 10. Herlig tid med masse planer - nyt vinteren og gled dere over prosessen med å skape/ta vare på den gamle gården.

  Anne

  SvarSlett