mandag 26. november 2012

TØRKESTATIV NÅ?

Neida, jeg lengter faktisk ikke så til sommer akkurat nå at jeg må sette inn et frodig bilde her. Jeg er klar for kulde, snø og jul jeg, men jeg fikk en forespørsel her om dagen fra en nederlandsk blogger. Hun har fokus på de stilene man finner i skandinaviske land og hun ønsket å legge inn bilder av tørkestativet Thomas og jeg tegnet og lagde for en stund siden. 

Det er en del ting man får ekstra respons på her på Livs Lyst og dette tørkestativet har vært et slikt tema. Jeg har fått mange mailer med spørsmål og sett det på flere blogger at tørkestativ som dette har blitt til i etterkant. Det har blitt reportasjer av det og jeg kan love at klestørken går så det bokstavelig talt suser på dette stativet. Dessuten er det koselig å ha i hagen sin.

***

Kanskje du ønsker deg et slikt et? Det passer vel godt å planlegge det litt i vinter da? Eller kanskje det du kan ønske deg et til jul som blir laget og satt opp til sommeren?  
HER får du jammen oppskriften også!
Vi spanderer. Helt gratis ;O)
Og kanskje du vil ta en titt inn i den nederlandske bloggen? HER

Har du laget et slikt eller lignende tørkestativ? 
Kan du ikke legge igjen en link da?

7 kommentarer:

 1. Ved første øyekast trodde jeg faktisk at du hadde lagt ut bilder av tørkestativet hvor du tørket juleduker i vintersola! Men det var kanskje litt vel grønt rundt omkring ;) Takker for oppskrift. Skal ta den med videre til øverste hold! Ha en flott dag :)

  SvarSlett
 2. Så fint!! Elsker disse nostalgiske tørkestativene. Vi har sett på et bilde at det tidligere var et liknende stativ på samme sted som vi har satt vårt nå.

  Vi laget et tørkestativ i 2011. Slik ser det ut:
  http://prinsessevilikkeshus.blogspot.no/2011/05/diytrkestativ-med-materialliste.html

  SvarSlett
 3. Koselig med slike tørkestativ i hagen :) Jeg laget et sommeren 2011. Link her: http://www.mattisheimen.com/2011/08/gammelt-klesstativ.html
  Samt en link til hvordan klesvasken foregår hos oss, før klærne er klare til å henges til tørk (for her finnes ikke vaskemaskin ;) ) http://www.mattisheimen.com/2012/06/klesvask-pa-gammelt-vis.html

  Renate =)

  SvarSlett
 4. this is the only way we dry our clothes ! Even in winter, with ice and snow. The clothes Freeze dry.

  SvarSlett
 5. De tørkestativ der er utrolig flotte:)
  Lagde meg et sånt i hagen selv i sommer og er super fornøyd:)
  Klem Merete

  SvarSlett
 6. Så morsomt! Vi har også laget et slik stativ, men det er fortsatt ting som må ordnes før det kan tas i bruk for fullt... neste sommer kanskje...
  Ha en knall fin uke
  klem

  SvarSlett